Humusz hírek

De hol, milyet, és legfőképp mennyiért? Tapasztalataink szerint ezek a leggyakoribb kérdések az újrapapír használatával kapcsolatban, ezért álljon alább egy táblázat, amely kicsit közelebb hozhat minket a válaszokhoz, és úgy általában magához az újrapapír témához.

2014. április 14.

A Humusz Szövetség következő néhány hónapjában az oktatóké és az oktatásé a főszerep. Számos program és pályázat segíti a környezettudatosság kialakulását a téma iránt még fogékony, fiatal korcsoport körében. - Sajtóközlemény 2014. április 2.

2014. április 02.

PitypangcsokorA Közgazdasági Politechnikumból húsz fős csapat érkezett, hogy segítsen rendbetenni a kertünket.

2014. március 27.

öko-kukac kuckóMég nem tudod, mit teszel ezen a nyáron? Mi igen! Gyere és csatlakozz a Humusz nyári intenzív gyerek programjához, legyél Te is Öko-Kukac Kuckólakó!

2014. március 26.

A lehetőségek tárháza végtelen. Ezt bizonyítandó bárki megirigyelte volna az Újrapapír workshopunkon felsorakoztatott újrapapír fajtáit, mintáit és formáit.

2014. március 12.

Egy délután kellemes környezetben a gyakorlati környezetvédelemről. Március 11-én az Újrapapír Nap jegyében workshoppal várja a kreatív szakembereket a Humusz Ház.

2014. március 11.

A Humusz Szövetség ötnapos képzést szervez általános- és középiskolás gyermekeket nevelők, tanítók, tanárok részére. A gyakorlatias tanfolyam résztvevői megismerkednek a hulladékgazdálkodás alapfogalmaival, a reklám - fogyasztás - hulladék összefüggésével. JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2014. április 25.

2014. március 11.

házikóKörnyezettudatos játszópark a Humusz Házban

2014. március 10.

2014. március 05.

füzet

Ismét rendelhetőek a Humusz újrapapír füzetei. Az előző évekhez képest új borítóval tervezett, 64 oldalas (32 lapos) standard iskolai füzetek A/5-ös méretben, négyzethálós változatban szerezhetőek be. A füzetek hátsó borítóján papírtakarékossággal kapcsolatos tanácsok szerepelnek.

2014. március 03.

Tartalom átvétel