Nulla Hulladék Tanösvényhez kapcsolódó nyereményjáték

  • 2024. január 20.
  • Csilla

Szeretnél tanulni a hulladékcsökkentésről és értékes ajándékokat nyerni? Járd végig önállóan vagy barátaiddal közösen a tanösvényt a vezetőfüzet segítségével, válaszold meg a kérdéseket, és vegyél részt a sorsolásban! Nem kell aggódnod, a kérdéseket úgy állítottuk össze, hogy alapvetően saját szokásaidat ismerhesd meg, így minden hiánytalanul kitöltött kérdéssorral lehet a játékra nevezni. Barangolásra fel!

5 hónapon keresztül minden hónapban 10 nyereménycsomagot sorsolunk ki (ebből 1 fődíj), a nyereménycsomagok összeválogatásánál pedig kifejezetten arra figyeltünk, hogy ezek hozzájárulhassanak egy környezettudatosabb életmód megvalósításában.

Havi fődíj: egy választható tematikájú Körforrás Mesterkurzus (értéke: 35.990 Ft, választható tematikák: hulladékmentes életmód, vegyszermentes takarítás vagy műanyagmentes háztartás)

További nyeremények:

- Körforrás webshophoz vásárlási utalvány 10.000 Ft értékben

-  Hölgyvirág kozmetikai kezdő szett

- Old Blue upcycling termékek

- környezetvédelmi témájú könyvek

- egyéb zero waste eszközök, kozmetikai termékek

 

A kampány 2023 őszén és 2024 tavaszán fut, az időjárási viszonyokat figyelembe vége. Első sorsolás: október közepe.

 

A tanösvény nyitvatartási időbenlátogatható, hétköznap 9 és 17 óra között. Vezetőfüzet a Humusz munkatársaitól kérhető, de online formában is elérhető. A tanösvény 6 állomásból áll, alapos bejárása 20-30 percet vesz igénybe. 

 

Online "vezetőfüzet"

Letölthető és nyomtatható vezetőfüzet 

 

NuHu Tanösvény

 

Részletes játékszabályzat

  • A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki a Nulla Hulladék Tanösvényt bejárja, hiánytalanul kitölti a hozzá kapcsolódó papír alapú vagy online vezetőfüzetet, megadja személyes adatait, elfogadja az adatkezelési tájékoztatót és ezeket eljuttatja a Humusz munkatársainak.
  • A vezetőfüzetben található kérdések legtöbbjénél nincs egy jó válasz, így a sorsolásban való részvétel feltétele a kérdések hiánytalan megválaszolása.
  • A résztvevők által tévesen megadott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik, a Humusznak nem áll módjában az adatok helyességét ellenőrizni.
  • A Tanösvény a Humusz Ház nyitvtartási idejében* (hétfő-péntek 9-17 óra) szabadon látogatható.
  • A papír alapú vezetőfüzet a Humusz Házban elérhető nyitvatartási időben vagy online letölthető, kinyomtatható, az online vezetőfüzet a Humusz oldalán elérhető.
  • A nyereményjáték időtartama 2023.09.23-2024.04.30. Az adott időpontig leadott kitöltések vesznek részt az adott hónap sorsolásán.A nyeremények sorsolásának várható ideje: 2023. október 31; 2023. november 30; 2024. február 29; 2024. március 31; 2024. április 30. 
  • Minden hónapban 10 nyertes kerül kiválasztásra (ebből 1 fődíj), mind a papír alapon, mind az online kitöltött füzetek összesítésével, véletlenszerű sorsolással (https://ohmyluck.com/hu/raffle-generator/). A sorsoláson mindig az adott hónapban (két sorsolási időszak között) kitöltők vesznek részt.
  • Amennyiben valamely nyertes nem elérhető, nem veszi át a nyereményét a kiértesítést követő 1 hónapon belül vagy nem igényli a nyereményt, úgy pótnyertest sorsolunk helyette.
  • A nyeremények pénzre nem beválthatóak.
  • A nyeremények átvétele a Humusz székhelyén (1111 Bp, Saru u. 11.), nyitvatartási időben történik személyesen. A nyertes megbízhat mást a nyeremény átvételére, de minden esetben a név mellett telefonszámot vagy e-mail címet is elkérünk a csalások megelőzése érdekében. A tévesen átvett nyereményekért felelősséget nem tudunk vállalni. Postázást nem vállalunk, és postai vagy egyéb költséget téríteni nem áll módunkban. Ez alól az elektronikusan átvehető ajándékok jelentenek kivételt, ehhez e-mail cím megadása kötelező.
  • Az adatok kezelése a Humusz Szövetség adatvédelmi szabályzatának megfelelően történik.
  • A Humusz fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a szabályzatot kiegészítse, visszavonja vagy módosítsa, azonban a módosítások elérhetőek lesznek a weboldalon és jelen szabályzatban.
  • A Támogatók a nyereményjáték szervezésében és lebonyolításában nem vesznek részt, így mentesülnek mindenfajta felelősség alól.

 

 

* A nyitvatartási idő változhat ünnepek, külső rendezvények vagy egyéb előre nem belátható okok miatt.


 

A projekt támogatója az Energiaügyi Minisztérium és a Nyugat-Balkáni Zöld Központ.

 Energiaügyi Minisztérium  Nyugat-Balkáni Zöld Központ