Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rendezvények a Föld Napja körül

Év: 
2000
Szám: 
Tavasz

Állandó kiállítás az Állatkertben

"Belefulladunk?!" c. kiállításunk azonban alapvetõen gyerekeknek készült, akik rendkívüli módon élvezték és sokat tanultak belõle. Ezért úgy éreztük, a legjobb lenne egy állandó helyet találni. Elképzelésünk találkozott a Fõvárosi Növény- és Állatkert hosszú távú terveivel. Persányi igazgató úr felajánlotta nekünk a parasztudvar melletti Szarvasházat, ahol felújítjuk, rendbe szedjük és újabb játékos részekkel egészítjük ki a már meglevõ anyagot. A megnyitó április 22-én, a Föld Napján lesz, szombaton 10 órakor.

 

Erdõtakarítás a Normafánál

 

A Mélymosoly Alapítvány, a Rügyecskék Alapítvány és a HuMuSz közös Föld napi programot szervez. Ha valaki szívesen tenne valami "kézzel foghatót" a környezetért, és a szemét alól elõbújó kankalinokért, az csatlakozzon hozzánk egy erdõtakarítás erejéig.

Idõpont: Április 23. vasárnap. Találkozó: 10-10.30 a Normafánál, a síház melletti parkolóban. Megközelíthetõ: 21-es busszal a Moszkva térrõl a normafai végállomásig.

Ami lesz: eszközök, zsákok, kesztyûk, térkép a bejárandó területrõl.

Amit hozni kell: pohár, evõeszköz, tányér (csajka, bili, kübli, stb.), ugyanis egyelõre úgy tûnik (még nem garantált), hogy a Gandhi Étterem vegetáriánus étellel vendégeli meg a résztvevõket (amíg a készlet tart.).

Esõnap: 2000. április 30. További információ: 30/2448328