Vállalkozók

De hol, milyet, és legfőképp mennyiért? Tapasztalataink szerint ezek a leggyakoribb kérdések az újrapapír használatával kapcsolatban, ezért következzen egy táblázat, amely kicsit közelebb hozhat minket a válaszokhoz, és magához az újrapapír témához is.

2014. április 17.

Idén negyedik alkalommal hirdeti meg Zöldsuli programját a Magyar Cetelem Bank, amely az elmúlt években 32 általános iskolának nyújtott lehetőséget udvaraik, zöld területeik fejlesztésére, szépítésére. A pályázat nyertesei idén összesen hatmillió forint támogatásban részesülnek.

2014. április 16.

házikóKörnyezettudatos játszópark a Humusz Házban

2014. április 15.

Fémtörvény, hulladéktörvény, és állati eredetű melléktermékek szabályozásának együttes értelmezése szakértő előadókkal címmel rendez egész napos intenzív, konzultációval egybekötött konferenciát a DANDELION Környezetvédelmi Tanácsadó és Szolgáltató Kft. A rendezvényre felkért előadók hiteles, jogszabályalkotásban jártas, gyakorlati ismeretekkel rendelkező szakértők.

2014. április 14.

Jóval megelőz minden érvényben lévő élelmiszerbiztonsági előírást, beleértve a most formálódó uniós terveket is egy hazai modell, amellyel bárki nyomon követheti egy élelmiszer teljes életútját. A fejlesztést egy innovatív projekt keretében dolgozták ki és egy szűk területen már alkalmazzák is. Az újdonság szakít az eddigi gyakorlattal és szemlélettel, mivel nem utólagos ellenőrzésekre épül.

2014. április 01.

Egy délután kellemes környezetben a gyakorlati környezetvédelemről. Március 11-én az Újrapapír Nap jegyében workshoppal várja a kreatív szakembereket a Humusz Ház.

2014. március 11.

A hohes C új akciójában az újrahasznosításra került a hangsúly: a Margit körúton elhelyezett reklámhálóból a környezettudatosság jegyében vagány re+concept táskák szabhatóak a Medence Csoport designerei segítségével.

2014. március 03.

Az újrapapír előállítása gazdaságosabb és környezetkímélőbb, mint a hagyományosé, és ma már a legtöbb papírtermék előállítható újrapapírból. - Sajtóközlemény március 1-e, az Újrapapír Napja alkalmából.

2014. március 01.

A fiatalok rendkívül fontos feladatnak tartják a környezet védelmét - egy százfokú skálán 83 ponttal fejezik ki ezt a véleményüket -, s a közepesnél nagyobb erőfeszítéseket tesznek azért, hogy óvják a körülöttük lévő világot - igyekezetüket 65 pontra értékelik.

2014. február 12.

újraszedve logóEgy magazin a mindennapi zöld praktikákról, a környezettudatos egyéni és közösségi kezdeményezésekről.

2014. február 04.

Tartalom átvétel