Vállalkozók

De hol, milyet, és legfőképp mennyiért? Tapasztalataink szerint ezek a leggyakoribb kérdések az újrapapír használatával kapcsolatban, ezért álljon alább egy táblázat, amely kicsit közelebb hozhat minket a válaszokhoz, és úgy általában magához az újrapapír témához.

2014. április 14.

Jóval megelőz minden érvényben lévő élelmiszerbiztonsági előírást, beleértve a most formálódó uniós terveket is egy hazai modell, amellyel bárki nyomon követheti egy élelmiszer teljes életútját. A fejlesztést egy innovatív projekt keretében dolgozták ki és egy szűk területen már alkalmazzák is. Az újdonság szakít az eddigi gyakorlattal és szemlélettel, mivel nem utólagos ellenőrzésekre épül.

2014. április 01.

Egy délután kellemes környezetben a gyakorlati környezetvédelemről. Március 11-én az Újrapapír Nap jegyében workshoppal várja a kreatív szakembereket a Humusz Ház.

2014. március 11.

házikóKörnyezettudatos játszópark a Humusz Házban

2014. március 10.

A hohes C új akciójában az újrahasznosításra került a hangsúly: a Margit körúton elhelyezett reklámhálóból a környezettudatosság jegyében vagány re+concept táskák szabhatóak a Medence Csoport designerei segítségével.

2014. március 03.

Az újrapapír előállítása gazdaságosabb és környezetkímélőbb, mint a hagyományosé, és ma már a legtöbb papírtermék előállítható újrapapírból. - Sajtóközlemény március 1-e, az Újrapapír Napja alkalmából.

2014. március 01.

A fiatalok rendkívül fontos feladatnak tartják a környezet védelmét - egy százfokú skálán 83 ponttal fejezik ki ezt a véleményüket -, s a közepesnél nagyobb erőfeszítéseket tesznek azért, hogy óvják a körülöttük lévő világot - igyekezetüket 65 pontra értékelik.

2014. február 12.

újraszedve logóEgy magazin a mindennapi zöld praktikákról, a környezettudatos egyéni és közösségi kezdeményezésekről.

2014. február 04.

A hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a norvég vállalat vezeti be üzleteiben a hivatalos dokumentumok digitalizálását.

2014. január 28.

Értesítjük kedves látogatóinkat, hogy a Humusz Ház  2013. december 21-től 2014. január 6-ig zárva tart. Ez idő alatt sajnos a komposztpontunk sem üzemel. Megértéseteket köszönjük!

a Humusz csapata

2013. december 20.

Tartalom átvétel