Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 11 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talpalatnyi Zöld

  • 2013. február 20.
  • névtelen (nem ellenőrzött)

A Talplatnyi Zöld, a legrégebben jelentkező Kárpát-medencei ökológiai magazin lekerült a képernyőkről. Ha ismét a képernyőn szeretnénk látni, lépnünk kell!

Tisztelt Talpalatnyi zöld nézők!

Rossz hírek vannak. A Talpalatnyi zöld lekerült a Duna Tv képernyőjéről.

Tavaly június óta már csak ismétlő adások voltak és a 2013. március 17.- én induló új műsorszerkezetben már nem szerepel a legrégebben jelentkező Kárpát-medencei ökológiai magazin. 1994 óta jelen voltak és tudósítottak, majd minden lényeges, a zöld ügyeket érintő eseményről, akcióról. A civil kezdeményezéseket mindennél fontosabbnak érezték és érezik. De nem adják fel! Nemrégiben volt rá példa, ha egy műsort igazán fontosnak, nélkülözhetetlennek éreztek a nézők és ezt tudtára adták az MTVA és a Duna TV döntéshozóinak, akkor a műsor visszakerült a képernyőre. Ha szeretnétek ismét látni a Talpalatnyi zöldet és szeretnétek, hogy továbbra is szolgálhassa a Kárpát-medence környezet- és természet védelmének ügyét, és kisfilmjeivel segíthesse a felnövekvő generációk szemléletformálását, akkor cselekedni kell! MOST!

Kérlek leveleiteket, véleményeteket juttassátok el a Talpalatnyi zöld szerkesztőségi címére, írhattok a www.facebook.com/Talpalatnyi zöld oldalukra vagy a [email protected] e-mail címre és továbbítják az illetékeseknek.

Forrás:Kocsis Tibor, rendező és a Talpalatnyi zöld alkotói