Szakpolitika

Országos zöld civil szervezetek levélben kérik Orbán Viktort, hogy az új kormányzati struktúrában erősítse meg a környezetügyet és állítsa vissza a környezetvédelmi tárca egységét és önállóságát.

2014. április 17.

Fémtörvény, hulladéktörvény, és állati eredetű melléktermékek szabályozásának együttes értelmezése szakértő előadókkal címmel rendez egész napos intenzív, konzultációval egybekötött konferenciát a DANDELION Környezetvédelmi Tanácsadó és Szolgáltató Kft. A rendezvényre felkért előadók hiteles, jogszabályalkotásban jártas, gyakorlati ismeretekkel rendelkező szakértők.

2014. április 14.

What to do with packaging and paper products that don’t currently have value in recycling markets

2014. február 11.

The European Environmental Bureau shows directions to the Greek Presidency

2014. február 06.

Denmark radically changes its current incineration based waste management policy

2014. január 31.

Brüsszelben az Európai Bizottság úgy döntött, nem akadályozza a palagázkutatást és -kitermelést az unió országaiban. A környezetvédő és más civil szervezetek hevesen bírálják a bizottság döntését.

2014. január 29.

A Népszabadság összefoglalója a 2014. január 1-jével életbe lépett, új hulladéktörvény következményeiről.

2014. január 28.

Épp csak belejött a szelektív hulladékgyűjtésbe? Felejtse el! Az új szelektív hulladékgyűjtési szabályok miatt több lesz a visszaforgatott hulladék, amely a szemétszállító cégeknek hoz hasznot. A környezetvédelmi államtitkár szerint ez teszi lehetővé az újabb szemétszállítási-díj csökkentését.

2014. január 28.

The most hazardous plastics and certain plastic bags should be banned by 2020

2014. január 23.

56 percent of respondents support new EU waste targets according to the results of the consultation on European Waste Management Targets

2014. január 13.

Tartalom átvétel