Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 12 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Süni tábor kicsiknek, Sündörgő a kicsit nagyobbaknak

  • 2012. május 12.
  • Pauló Gergő

A Pangea Egyesület a nyolvanas évek közepe óta szervez természetismereti táborokat. A Süni tábor az általános iskolás, 8-12 éves korosztályt célozza meg, míg a Sündörgő tábor a már idősebbeknek, 13-16 éveseknek szól. 2012-ben július végén, augusztus elején, a Balaton-felvidék csodaszép táján kerülnek megrendezésre.

„Ez egy természetismereti tábor, amely eredeti közegben és a lehető legnomádabb körülmények, vagyis a természethez legközelebbi módon zajlik. Nem elsősorban ismereteket akarunk átadni, neveket adni a körülöttünk élő dolgoknak, hanem az a célunk, hogy a gyerekek jól érezzék magukat ebben a közegben. Nem az a fő cél, hogy néhány elit harcost neveljünk, hanem azok akik előfordulnak nálunk, részt vesznek a programokban és élvezik annak gyümölcsét, azok kicsit megváltozott gondolkodással menjenek haza." - mondta az egyik alapító.

"Komolyan gondolom, hogy természet szeretetére nevelő táborok között nincs jobb a Süni táboroknál, legfeljebb hasonlóan jó! Szívvel és lélekkel csinálják több, mint 20 éve. Mindig fiatalok, mert folyamatosan a kiöregedő kissünök belenőnek a nagysünségbe, s mi sem természetesebb, minthogy folytatni szeretnék. Megköszönöm, ha meggondolod, hogy gyermeked ide jöjjön és/vagy ha ajánlod gyermekes ismerőseidnek, munkatársaidnak." - írta az egyik szervező.

A táborok időpontjai:
Sündörgő: július 17-26.
Süni: július 28 -augusztus 6.

Jelentkezni május 20-ig lehet ezen a címen.

További információk:
web: sunitabor.hu
e-mail: [email protected]