Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 11 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bravó, MagNet Bank! - Több kategóriában is az év bankja.

  • 2013. február 12.
  • Dani

Hosszú hagyományokra tekint már vissza a MasterCard - Az év bankja program, a pénzügyi szakma rangos megmérettetése, melynek keretei között minden évben számos kategóriában szakmai zsűri ítéli oda a díjakat a Magyarországon működő kereskedelmi bankok legjobbjainak

Az eredmények nemcsak a pénzügyi világ berkein belül érdekesek, hanem az ügyfél is tanulságokat vonhat le belőlük; vajon mely bankokat érdemes inkább választani, s melyeket kevésbé. Nos, a szakmai zsűri véleménye szerint 2012-ben több szempontból is jó választás volt a MagNet Bank.

Egy szerethető bank - Az év társadalmilag felelős bankja

Mostanában, amikor a bankok és ügyfeleik közötti viszonyt annyi kétség, probléma terheli, ha lehet, még értékesebb egy olyan elismerés, mint az év társadalmilag felelős bankjának szóló, amely egyébként is a MagNet Bank elevenére tapint. Hiszen az aktív társadalmi szerepvállalás a banknál nem csupán filozófia, hanem napi gyakorlat, amely a szolgáltatások szintjén is megjelenik. A MagNet Bank létrejötte óta elkötelezett a hazai civil közösségek támogatása, fejlesztése mellett. A tavaly elindult Civil Kapcsolatok Program összefogja a bankhoz kapcsolódó civil kezdeményezéseket. A támogatás és együttműködés különféle útjai a MagNet Banknál bankoló összes non-profit szervezet számára nyitva állnak.

magnetbank

Hitelesek és betétesek találkozása - Az év lakossági hitelterméke

A MagNet Bank egyedülálló módon hangolja össze három, látszólag külön csapatban játszó játékos, a betétes, a hiteles és a bank érdekeit. Az év hiteltermékeként kitüntetett Mentor Hitelprogram keretei között bármely, a banknál elérhető hitel Mentor Hitellé alakítható, s ezáltal a hitelfelvevő kölcsönkamatainak jelentős csökkenését érheti el. Ehhez csupán az kell, hogy a betétesek, támogatandónak ítélvén a hitelfelvevő céljait, megtakarításaikat a hitele “mögé” helyezzék. Egyedülálló módon a betétes maga választhatja meg, hogy melyik hitelfelvevőt kívánja támogatni betétje által. A Mentor Betét egyébként az év megtakarítási terméke kategóriában végzett a dobogón. A bank által összehozott és fenntartott érdekközösség mindenképpen új, remélhetőleg egyre szélesebb kör számára követendő utat jelent a bankolásban. A rangos szakmai elismerések a MagNet Bank számára eközben azt jelzik, hogy érdemes ezen az úton tovább haladnia, a közösségi banki, etikus működés nagy jövő előtt áll.