Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 13 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

HÁLÓZATOK AZ OKTATÁSÉRT konferencia

  • 2010. december 01.
  • Géczy Anna

Tudatában vagyunk annak, hogy milyen hálózatoknak vagyunk részei, és vajon felismerjük-e a hálózatokban rejlő valódi lehetőségeket? Mit értünk pontosan hálózat alatt? Hogyan építsünk fel és működtessünk egy hálózatot? Milyen jelentősége van a hálózatoknak az oktatás, képzés és a tanulás területén?

HÁLÓZATOK AZ OKTATÁSÉRT konferencia


A hálózatok elmélete és gyakorlata mind több területen kerül szóba napjainkban, számos kérdést vetve fel. Mihez is kezdhetünk valójában hálózatainkkal? Mi a különbség a mesterséges és a természetes hálózatok között? Építeni vagy inkább feltárni kell őket? Mennyi forrást szánjunk a fenntartására - vagy netán a hálózat maga is forrás? A klaszter, a konzorcium és egyéb együttműködési formák mennyiben tekinthetők hálózatnak, milyen kérdések merülnek fel a kommunikáció, az információ vagy a menedzsment szempontjából? Milyen sajátosságai vannak a hazai és a nemzetközi hálózatoknak?
Ilyen és hasonló kérdésekre keressük meghívott vendégeinkkel közösen a választ a konferencián.

 

Időpont: 2010. december 9.

 

Helyszín: Budapest, Hotel Benczúr (Budapest, 1068 Benczúr u. 35.)


Részletes információ: http://www.nonprofit.hu/esemenyek/egy/670140.html

 

A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges.
További információ, részletes program és on-line jelentkezés a Tempus Közalapítvány honlapján: http://www.tpf.hu/pages/eventlist/index.php?page_id=544

 

Nonprofit.hu