Saláta - programajánló

Rosta Gábor, a nagy sikerű „A városi tanya” című könyv szerzője előadást tart a budapesti Zöldboltban új könyvének, a „Közösségi kertek”-nek megjelenése alkalmából!

2014. április 14.

A Nagyszékelyben szervezett program egy 3 részes tanfolyam része. Az első témája a magvetés, palántanevelés; a nyári rész magfogásról és másodveteményekről szól; az utolsó az őszi magfogásokról, magtárolásról, áttelelő vetésekről. Jelentkezőket várnak!

2014. április 14.

A Magyar Földtani és Geofizikai Intézetének munkatársai egy különleges vitasorozat keretében Földünk egyik fontos témájáról, az energiatakarékosságról és az energiatudatos életmódról szeretne fiatalokkal beszélgetést kezdeményezni.

2014. április 07.

„A legjobb befektetés az életmódváltás” „Rendezvény a jövőnkért”, a vidéki élet bemutatása, jó gyakorlatokon keresztül.

2014. április 07.

A Vidékfejlesztési Minisztérium megbízásából az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség (OHÜ) Nonprofit Kft. az idei évben is megszervezi a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akciót. Az eseményre országszerte május 9-11. között kerül sor. ( www.teszedd.hu )

2014. április 07.

A HKIK, és a Part Egyesület szeretné meghívni önöket, céges csapatépítésre, kikapcsolódásra, családi szórakozásnak is ideális programjára. Az április 22-én megrendezésre kerülő Critical mass rendezvényhez kapcsolódóan vállalati csapatok, családok és diákok számára a kerékpáros közlekedést, valamint fentarthatóságot népszerűsítő vetélkedőt rendeznek.

2014. április 07.

2014. március 28.

Március hónapban a barlangok kerülnek a természetvédelmi programok központjába.

2014. március 08.

A "Vad Szigetköz - A szárazföldi delta" természetfilm, a Szigetköz élővilágát mutatja be a Duna elterelése óta eltelt 20 év változásai tükrében.

2014. március 08.

2014. március 07.

Tartalom átvétel