Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 11 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zöld OT - 2013

  • 2013. január 22.
  • névtelen (nem ellenőrzött)

Megkezdődött a jelentkezés a  Környezet- és Természetvédő Szervezetek 23. Országos Találkozójára, mely idén Gödöllőn kerül megrendezésre, március 21-24. között.

Elindult a jelentkezés a 2013-as Zöld OT-ra, mely 2013. március 21-24. között, Gödöllőn kerül megrendezésre.

Az online kitölthető űrlap elérhető a www.zoldot.hu/jelentkezes címen, nyomtatható és postán visszaküldhető formában pedig letölthető ide kattintva.

Hálásak lennének, ha a környezetvédelmi és praktikussági szempontokat követve élnétek az online jelentkezés lehetőségével. A regisztráció végső határideje a tervek szerint február 15. lesz.

Annak érdekében, hogy egy valóban sikeres és sok embert vonzó Országos Találkozót rendezzenek 2013-ban, nagyon fontos, hogy az OT hírét terjesszék, ebben kérik a Ti segítségeteket is. Összeállítottak egy közleményt, melyet az OT logójával együtt megtaláltok ide kattintva a Greenfo-n. Lehetőség szerint saját felületeiteken (honlap, hírlevél), illetve tag- és partnerszervezeteitek körében terjesszétek az OT és a jelentkezés hírét!

Az idei Országos Találkozóról minden lényeges tudnivalót megtaláltok a www.zoldot.hu honlapon. Segítségül az oldalon való navigáláshoz, a legfontosabbakat alább tekinthetitek meg:

Forrás: Zöld OT