Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 8 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zöld esküvők, zöld bulik

  • 2016. június 09.
  • Bogi

Zöld Kalandozásainkat a zöld rendezvényszervezés témája körül folytatjuk. Vendégünk Madarász Zsuzsi lesz, aki maga is többéves rendezvényszervezői tapasztallattal rendelkezik, ám néhány éve kifejezetten zöld esküvők szervezésére specializálódott. Tippjei, módszerei azonban nem csak esküvőknél alkalmazhatók, így ha érdekel, miképp tudod a bulit a lehető legzöldebbre szervezni, gyere el június 15-én, szerdán este 6-tól az előadásra!

Zsuzsi bemutatkozását a honlapjáról kölcsönözzük:

"Több mint 10 évig dolgoztam rendezvényszervezőként. Az elegáns céges partiktól kezdve a tömegrendezvényig, számos érdekes eseményt szerveztem meg teljeskörűen. Sok esküvőn is részt vettem mint csak meghívott, vagy egy rendezvényes segítő barát. A legtöbbje nagyon szép, de sablonos is volt. Ezen szerettem volna változtatni.
A híres esküvőguru, Preston Bailey New York-i iskolájában elvégeztem a green wedding kurzust és közben betekintést nyertem az ottani munkafolyamatokba, trendekbe. Ezt a szervezési struktúrát vettem át én is itthon. Mindenekelőtt beszélgetek az ügyfeleimmel, hogy megismerjem a stílusukat, az érdeklődési körüket, közös szenvedélyüket és csak utána térünk rá a részletekre: Milyen legyen a ruha? Hol legyen a nagy nap?
Emellett tematikus esküvő párti vagyok. Fontos, hogy legyen az egész napnak egy átívelő központi eleme, illata, színe, ami mindig megjelenik a részletekben és ez megmarad a vendégek emlékezetében is.
Esküvők… Érzékek. Tradíciók. Törődés."

És egy esküvő miért zöld?

- a megfelelő helyszíntől

- a környezettudatossági szempontokat is figyelembe vevő menyasszonyi ruhától

- az ökofrankó cateringtől

- és persze a szervezés minden pillanatát átitató szociális érzékenység

zöld kalandozások zöld esküvő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fotó forrása: http://madaraszzsuzsi.hu/galeria/, Katalin Karolyi Photography