Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 11 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jótékonysággal ösztönzi az e-számlázást a TNT

  • 2013. július 22.
  • Dani
A TNT minden elektronikus számlázásra áttérő ügyfele után egy csomag újrahasznosított papírt ajándékozott a Kecskeméti SOS Gyermekfalunak.

Különleges akciót hirdetett év elején a TNT Express Hungary Kft., a világ egyik vezető expressz szállító vállalatának magyarországi képviselete. A vállalat azon ügyfelei, akik az első félévben áttértek az elektronikus számlázásra, amellett, hogy jelentősen egyszerűsítették adminisztrációjukat, és odafigyeltek a környezetre, még a Kecskeméti SOS Gyermekfalu számára is segítséget nyújtottak. A TNT ugyanis minden elektronikus számlaregisztráció után egy csomag újrahasznosított papírt ajánlott fel a gyerekeknek.

Az év első felében összesen háromszázhetvenöten választották az elektronikus számlázási lehetőséget, így július 11-én pontosan ugyanennyi csomag papírt adott át a Kecskeméti SOS Gyermekfalu képviselőjének Torma Miklós, a TNT Express Hungary Kft. kereskedelmi és marketingigazgatója.

tnt

"Reményeink szerint ezzel nemcsak a környezettudatos szemlélet kialakítását segítjük, de hozzájárulunk kreativitásuk fejlesztéséhez is, hiszen a 375 csomag papír sokáig használható akár rajzolásra, festésre, hajtogatásra is" - mondta Torma Miklós. "A nagy érdeklődésre való tekintettel az akciót a második félévben is folytatjuk." - tette hozzá az igazgató.

Az elektronikus számlának rengeteg előnye van a hagyományos számlázással szemben. A környezetvédelmi szempontok mellett fontos, hogy egyszerűsödik az adminisztráció is, hiszen a számlák könnyedén betölthetők a könyvelési rendszerbe. Az elektronikus számlák használatával hatékonyabb és gyorsabb adminisztrációs folyamatok alakíthatók ki. Emellett teljesen biztonságos is, hiszen a számlához csak egyedi azonosítóval lehet hozzáférni- közölte a cég.