Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 13 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Globális Generáció multiplikátor képzés

  • 2011. január 18.
  • Géczy Anna

Bocs Alpítvány logója

BOCS Alapítvány német, osztrák, dél-afrikai civil szervezetekkel képzést és tapasztalatcsere lehetőséget kínál tapasztalt (ötvenes-hatvanas éveikben járó) érdeklődőknek a 2010-2012-ben zajló projektben. Részvétel ingyenes!

A következő multiplikátor-képzés időpont: 2011. január 29-30., helyszín: Ceglédi Termál.

 

Bocs Alpítvány logója   Globális generáció - globális képzés

 

MEGHÍVÓ

a Globális Generáció projekt műhelymunkáira

 

Ha egy béka forró vízbe esik, nyomban kiugrik, de ha hideg vízben felforralják, megfő, mert nem veszi észre a fokozatos változást. A fél évszázadnyi tapasztalattal rendelkezőknek nagyobb esélyük van észlelni az észrevétlenül lopakodó fenyegető megatrendeket, mert a képzés hatására fel tudják fedezni a gyerekkoruk óta történt fokozatos, de évtizedek alatt már óriási változásokat.

 

A 2010-2012-ben zajló projektben a BOCS Alapítvány német, osztrák, dél-afrikai civil szervezetekkel képzést és tapasztalatcsere lehetőséget kínál tapasztalt (ötvenes-hatvanas éveikben járó) érdeklődőknek, akik szeretnék jobban megérteni, milyen hatással vannak mindennapi életünkre a globális problémák.

 

A projekt célja, hogy e tapasztalt emberek új kapcsolatokat alakítsanak ki, a társadalom és a környezet jelenkori problémáit megismerve hatékonyabban tudjanak válaszolni a globalizáció kihívásaira, és felismerjék, mit tehetnek ők maguk a saját lakóhelyükön és közösségeikben.

 

A programok során összegyűjtött információkból és fotókból utazó kiállítás, valamint (nyomtatott és internetes) kiadvány készül magyar, angol és német nyelven. A projekt keretében évente 6 előadás, 4 műhelymunka (és egy ötödik Németországban) és két multiplikátor-képzés (vezetők, döntéshozók, médiában dolgozók, másokat tanítók, véleményformálók számára) zajlik. A mellékelt jelentkezési lapot visszaküldő jelentkezők közül kiválasztottaknak a részvétel ingyenes, sőt étkezést, szállást és útiköltséget biztosítunk.

 

A következő multiplikátor-képzés időpont: 2011. január 29-30., helyszín: Ceglédi Termál.


Jelentkezési lap letölthető: http://bocs.hu/index.php?&t=/fdk/minden.php?d=2073&

 

A globális problémákról vitaindítók és vetített beszámolók hangzanak el olyanoktól, akik fejlesztésben dolgoztak Maliban, Madagaszkáron, Kenyában, Thaiföldön, Indiában.

 

További infó: http://bocs.eu ill. http://global-generation.org/ug

 

Kapcsolattartó:

Márkus Dóra, BOCS Alapítvány

+36-30-205-3922, [email protected]

 

 

Európai Unió logója Az Globális Generáció projekt az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósul meg. Tartalmáért kizárólag a BOCS Alapítvány felelős és nem tekinthető az Európai Unió álláspontjának.