Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Itt az első Zöld Est - Pesti Est különszám

  • 2010. május 18.
  • graczek
Szerző: 
graczek

Az Est Media Group 11 zöld szervezettel - közte a HuMuSz-szal - közösen rendszeresen megjelenő „zöld” különszámot adott ki május 20-tól. Keressétek, forgassátok! Sok hasznos információval szolgál a környezetvédelem minden területéről.

Együttműködő partnerek: Energia Klub, Distro, Greenpeace Magyarország, Hulladék Munkaszövetség, Levegő Munkacsoport, Magyar Kerékpárosklub, Magyar Madártani Egyesület, Magyar Természetvédők Szövetsége, Tudatos Vásárlók Egyesülete, Védegylet, WWF Magyarország.

A Pesti Est mellékleteként megjelenő 16 oldalas kiadvány a zöld szervezetek saját anyagait tartalmazza: környezet- és természetvédelemmel kapcsolatos hírek, tippek, ajánlók, kampányok. A részt vevő szervezetek külön-külön is igen ismertek, népszerűek, idézettek és hivatkozottak, most pedig a Pesti Est mellékleteként megjelenő Zöld Est révén az egyik legnagyobb olvasótáborral rendelkező budapesti újsággal közösen még láthatóbb, hallhatóbb lehet az üzenetük. A Zöld Estet az Est Media Group szerkeszti és terjeszti, illetve a hirdetési felületeit is értékesíti. Az első Zöld Est megjelenésének támogatói: a Groupama Garancia Biztosító Zrt. és a Főtáv Zrt.

Az EMG vállalati stratégiájának része a fenntartható fejlődés, a környezettudatos működés gyakorlása. Ezért szinte minden megjelenő printalapú termékük környezetbarát papíron készül el, valamint ezen túlmenően médiaeszközeik révén igyekszenek fogyasztóikat is folyamatosan edukálni, tájékoztatni ezen kérdések fontosságáról.