Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 11 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fafaragó és Ács munka

  • 2013. február 22.
  • névtelen (nem ellenőrzött)

Fafaragó és ács munkára keresnek 18 és 30 év közötti fiatalokat, akiknek 4 hónapnyi tanulmányutat biztosítanak ezen mesterségek gyakorlására.

A Hajdúsági Hallgatókért és Civilekért Egyesület, LdV-HU-12-PLM-2039 kódszámú Leonardo mobilitási projektje alapján, toborzást tart 2013. február 26-án 10 órától Debrecenben a Lovarda Egyetemi Kulturális és Konferencia Központ (4028 Debrecen, Kassai út 26.) II. emeleti Billiárd és Kávézó termében.

A toborzásra várnakk minden olyan 18 és 30 év közötti fiatalt, akit érdekel a fafaragás és ácsmunka, valamint jelenleg épp nem rendelkezik sem tanulmányi sem munkaviszonnyal. Minimális követelmény: 8 általános iskola megléte.

A pályázat keretén belül egyesületük 2013. március 9-i indulással 4 hónapos szakmai tanulmányutat biztosít 13 fiatal számára Székelykeresztúr és Gyergyószentmiklós településekre (Románia), ahol egy fafaragással és egy ácsmunkákkal foglalkozó cégnél heti 36 órás munkaidőben gyakorolhatják magas fokon a fent említett mesterségeket.

A szakmai gyakorlat ideje alatt egyesületük a fiatalok számára az utazási, étkezési és szállásköltségeket téríti, valamint költőpénzt is biztosít.

Kérik, hogy a válogatásra mindenki hozzon magáról egy rövid önéletrajzot és egy motivációs levelet. A toborzáson előnyt élveznek azok a fiatalok, akik korábban már foglalkoztak fafaragással illetve ácsmunkával. A programot sikeresen záró fiatalok az egész Európai Unió területén elfogadott, EUROPASS tanúsítványt kapnak.

További információ: [email protected]

Forrás: Hajdúsági Hallgatókért és Civilekért Egyesület