Rögtönző Varroda a Cellux Csoporttal

Időpont: 
csütörtök, 2011, november 24 - 19:00 - 21:10
Helyszín: 
Bp., Noha stúdió
Olyan divatműhelyt hozunk létre, ahova bárki elhozhatja régi, kinőtt, kinyúlt, vagy megunt ruháját, maradék anyagait és szekrény mélyén őrzött divatötleteit. Varrógéppel, és egyéb hasznos eszközzel felszerelve várunk mindenkit szeretettel. Segítünk a leszakadt zsebeket felvarrni, szakadásokat megfoltozni, az ötleteket megvalósítani. Az utcáról betévedt, vagy munka után fáradtan érkező vendégeink a 'free shop' kínálatából válogathatnak kedvükre.

Időpont: minden csütörtökön, 19.00 - 21.00 varroda plakát

Helyszín: NOHA STÚDIÓ és ALKOTÓMŰHELY. Budapest, Pozsonyi út 12.

Ruhák tömege árasztja el a világot. Ezek idővel elhasználódnak, kukákban, turkálókban végzik, jobb esetben gazdát cserélnek, egy szeretet szolgálat segítségével útra kelnek, ha nem éppen ipari textillé alakulnak, a korábban méreg-drága holmik bezúzva, hogy aztán tömítések és padlóburkolatok formájában szülessenek újjá.
A program létrehozását indokolja, hogy fontosnak tartjuk az egyszer már befektetett alkotói, tervezői energiákkal való takarékoskodást és ezzel együtt az újra-alkotás lehetősége által felszabaduló energiákat.

 

A félév során fürdőruhák, bringás kiegészítők, bugyik, babzsákok, táskák, ruhák és különböző kutyafelszerelések elkészítésére teszünk közösen kísérletet. 

Ár: 1500 Ft/óra, 2400 Ft/alkalom


További információ:

Jelentkezés: +36-1-788-10-99 (Noha)[email protected], [email protected]