Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyere, legyél részlegvezető!

Év: 
1999
Szám: 
Nyár
Szerző: 
Ismeretlen szerzõ

Ugye, te is gondoltál már arra, hol fogsz elhelyezkedni a suli után. Rossz a bizid? Morcik a szüleid? Kéne egy kis money?

Nekem van egy tuti tippem! Vár egy jó társaság, vidám fiatalok serege. Hogy hol? A McDonald's-nál!

Én, Darab Darab, esküszöm...
Én, Darab Darab, esküszöm...

Én is hasonló problémákkal küzdöttem 18 éves koromban. Beteges voltam, csúnya, félénk, tehetségtelen, gonosz és szeplõs. Ma már 4 ember fõnöke vagyok, és csak nevetek, ha a régi énemre gondolok. Újításaimért kineveztek részlegvezetõ-helyettessé, és mindezt 9 év alatt értem el!

Az elsõ 3 év volt a legnehezebb, akkor tanultuk meg benyomni a gombokat a gépen, megtölteni a poharat, ilyesmi. Kezdetben a légkör is feszült volt, hogy ki mossa fel a WC-t, vagy ki viszi át a Révészt, de gyorsan megfúrtam a többi fiatalt, így 2 év múlva már kiengedtek a pulthoz is, ahol kiszolgálhattam a vendégeket, csak mosolyognom nem volt szabad. Újabb 2 év múlva egy tanfolyamon vettem részt, ahol megtanítottak beszélni, hogy például "Szia! Mit kérsz? Köszönöm, gyere máskor is!"

Persze a számokat is meg kellett tanulni, ez az üzleti életben nélkülözhetetlen, még Amerikában is. A tanfolyamon végül átcsúsztam, és így neveztek ki részlegvezetõ-helyettessé. És, tudod, az a jó itt nálunk, hogy nincsenek határok.

Bárkibõl lehet akár üzletvezetõ is! Ezért gyere Te is dolgozni közénk; a McDonald's-ban egy jófej csapat vár, és itt mindenki egyenlõ eséllyel indul.