Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 7 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra garázsvásár a Humusz kertjében!

  • 2017. június 13.
  • Csilla

Aki volt már garázsvásáron és tetszett neki, vagy aki még nem volt, de hallott róla és szívesen kipróbálná; minden érdeklődőt szeretettel várunk július 1-jén a Humusznál!

A garázsvásár remek lehetőség, hogy felfrissítsd gardróbodat, plusz pénzhez és/vagy szuper cuccokhoz juthass, megismerj más, hasonló gondolkodású embereket, és mindezt egy remek hétvégi program keretében tedd!

Mivel az esemény a Humusz Ház kertjében lesz, így természetesen lesz lehetőséged kérdezni bármilyen „zöld” témában, valamint a gyerkőcök kézműveskedhetnek maradékanyagokból és kipróbálhatják hagyományőrző játékainkat is. Továbbá a tó mellett megújult Re-Sarok nyújt pihentető felüdülést a nyári melegben.

Humusz Re-Sarok

Ha eladóként szeretnél részt venni, kérünk, regisztrálj ezen a felületen, hogy fel tudjuk mérni az asztaligényeket, illetve lássuk, kb. hány fővel és milyen termékskálával számolhatunk. Várunk bármilyen ép, tiszta állapotban lévő, működőképes tárgyat, műszaki cikket, ruhaneműt, játékot, könyvet, amit még jó szívvel adnál el másnak.

Garázsvásár

A kapukat délelőtt 10 órakor nyitjuk, és terveink szerint 4 óra körül zárjuk. 

A lakossági tanácsadás a program egész ideje alatt elérhető, továbbá adománybüfével várjuk a látogatókat.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

A garászsvásárokról általánosságban és korábbi tapasztalatokról ezen az oldalon olvashattok.

További információ: 

[email protected]