Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 14 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szelektív Információs iroda Újbudán

  • 2010. augusztus 06.
  • Kump Edina

Újbudán - azon belül is Kelenföldön - szelektív hulladékgyűjtéssel, hulladékgazdálkodással kapcsolatos információs iroda nyílik. Az Újbudai Szelektív Információs Irodát a Szelektív.HU portál üzemeltetője működteti. A tanácsadás ügyfélszolgálati rend alapján, társasházak képviselőinek, vállalkozásoknak, lakosságnak egyaránt ingyenes.

A Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Környezetvédelmi Osztállyal együttműködésben a szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos ill. a házhoz menő hulladékgyűjtéssel kapcsolatos információkat igyekszik az érdeklődőknek szolgáltatni.

Ezen kívül számos hulladékgazdálkodással, megelőzéssel, környezetvédelemmel kapcsolatos információkat, megoldásokat közvetít az érdeklődőknek.

Az iroda alapelvei a megelőzés, az összefogás, az új szemlélet kialakítása a hulladékok, a fogyasztás, az újrahasználat és az újrahasznosítás területén. A tapasztalatokat, internetes rendszerben online és ügyfélszolgálaton keresztül is rendszerezi, összegyűjti.

Az iroda működését magánszemélyek, és jellemzően kerületi vállalkozások biztosítják, mely példaértékű lehet a jövőben is a társadalmi összefogás területén a környezetünk megóvása végett. Az iroda munkája, ügyfélszolgálati rendje folyamatosan bővül.

Elérhetőségek: Újbudai Szelektív Információs iroda (rövidített név : Szelektív iroda) Bp. 1119 Tétényi út 29. - online ügyfélszolgálat: [email protected]

Forrás: Újbuda - A mi városunk