Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 9 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köszönjük, hogy KAPtunk!

  • 2015. július 17.
  • Bogi
Szerző: 
Bogi

magnet logója

A Magnet Bank Közösségi Adomáyozási Programjának keretén belül minden évben felajánlhatják a bank ügyfelei a rájuk eső nyereség 10%-át az általuk preferált civil szervezeteknek. A Humusz ebben az évben is pályázott, nyert, majd bekerült a programba - de erről már biztosan tudtok, hisz többször is felhívtuk rá a figyelmeteket :) Nemrég megérkezett az értesítés, miszerint 124.522 Ft-ot ajánlottatok fel részünkre, amit ezúton is köszönünk szépen!

 

A 2015-ös pályázatunk témája a Zöld Kalandozások programsorozatunk volt, amelyet eredetileg 5 alkalmasra terveztünk, ám végül annyira jó témákat találtunk, hogy 10 szerda estet hirdettünk meg! :) A befolyt összegből terveztük finanszírozni a kiadásainkat, mert bár meghatároztunk belépődíjat is, a szervezéssel, hirdetéssel és magával az előadásokkal töltött munkaórákat ez messze nem fedezte. A programsorozatnak több rendszeres látogatója is akadt, szép számmal megnőtt a pártoló tagjaink tábora is, tehát humuszos szemmel nézve mindenképp megérte a befektetett idő és energia!zöld kalandozások Baji Béla előadása

Terveink között szerepel, hogy jövőre ismét elindítjuk a sorozatot, ezért ha van olyan téma, terület, amit az ideihez hasonlóan fel lehet fűzni egy többalkalmas előadás fonalára, ki vele, osszátok meg velünk!

Ám addig is köszönjük a részvételeteket, és köszönjük a KAP felajánlásokat!zöld kalandozások logó

ökofrankó beszélgetések a humusz házban - szlogen