Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 15 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét ruha cserebere!

  • 2009. május 11.
  • humusz
Szerző: 
admin

Alig másfél hónappal a legutolsó bazárt követően ismét ruha csereberét szervez a Cotcot. Május 23-án, szombaton visszatérünk a Corvintetőre. NE DOBD KI!!! HOZD EL A RÉGIT, S VIGYÉL HELYETTE MÁSIKAT!!!!

 

 

Tudnivalók

Az osztályozás ugyanúgy lesz mint eddig: ha az általad hozott ruhák darabszáma tizenöt felett van, akkor három golyóért annyit viszel, amennyit akarsz. Ha öt-tíz cuccot hozol, akkor két gyöngyöt kapsz, s ennyiért tízet vihetsz. Ha pedig egy-öt darabbal érkezel, akkor egy gyöngy jár, amiért pedig maximum ötöt vihetsz haza.

A ruhák most is előzetes válogatáson esnek át, szóval tényleg olyan ruhákat hozzatok, amik még hordhatóak, divatosak, vagy van bennük fantázia. Mindig megemlítitek, hogy nem elég színvonalas a választék, pedig ez tényleg csak azon múlik, hogy milyen szetteket hoztok!

A bazár a jó időre való tekintettel ismét a Corvintetőn lesz, és szokás szerint délután négykor kezdődik. A ruhákat is ekkortól vesszük át, hamarabb érkezni még mindig nem éri meg, mert be sem tudtok jön, a lift kapui pontban négykor tárulnak ki.

Meglepi

És most akkor eláruljuk, hogy miben is fog különbözni ez a májusi bazár az összes eddigitől. A cserebere időpontjával egyszerre egy egyedi ruhákat, táskákat, ékszereket és egyéb divatos kiegészítőket árusító bolt is nyílik a tetőn. Ez az üzlet egy közös Corvintető-Cotcot butik lesz, ahol olyan egyedi cuccokat vásárolhatnak a kedves vendégek, amiket kreatív fiatalok - köztük reméljük számos cotcot olvasó - készítettek.

A kezdeményezés célja, hogy lehetőséget adjunk a még üzlettel nem rendelkező, de tehetséges kreátoroknak a bemutatkozásra! Tehát csajok, itt a nagy lehetőség! Ha régóta varrogatsz, ha szenvedélyesen készítesz ékszereket, de eddig sehol nem árusítottad őket, mert nem tudtál hogy elindulni ezen a pályán, akkor árusíts a közös Cotcot-Corvintető boltban!

A különböző ruhák, táskák, kalapok, nyakláncok egyéni elbírálás után külön megállapodással kerülnek bizományos átvételre. Előzetes szemlét is tartunk, ennek értelmében május 12-én délután öttől, 13-án, 14-én és 15-én pedig kilenctől lehet vinni a mintadarabokat a Corvintető ruhatárjába, ahol Lilla (nem a mi Lillánk, hanem a bazárhoz hasonló Ökoteregetés ötletgazdája) fogadja és zsűrizi a lelkes kreatívokat. Ő a butik főnöke, így ő dönti el, mik kerülhetnek be a boltba. A rostán átment cuccok május 23-án, a bazár napján már kaphatóak lesznek!

Az üzletben természetesen később megtalálhatóak lesznek a cotcotos pólók is különböző mintákkal azokban a fazonokban, amelyeket már korábban megmutattunk nektek! Örültök ugye? Hát még ha azt mondjuk, pár nappal később a butik turkáló része is megnyit, ahol 500 forint befizetése után a bazárhoz hasonlóan annyi ruhát vihetsz, amennyit hozol. A belépőd árát leihatod a pultban, tehát gyakorlatilag semmibe sem kerül.

 

 

Forrás: Cotcot