A Humusz Szövetség nyert a NESsT társadalmi vállalkozásokat fejlesztő versenyén

„A 2011-es Társadalmi vállalkozások versenyének egyik győzteseként felkérjük a Humusz Szövetséget, hogy csatlakozzon a NESsT társadalmi vállalkozási portfóliójához. A Humusz Szövetség üzleti tervének értékelése eredményeként a NESsT 10000 $ értékű kezdeti támogatást ítélt meg a társadalmi vállalkozás megvalósításának első évére” – szól az örömteli hír, mely a napokban érkezett szervezetünkhöz.

2011 tavaszán pályáztunk és nyertünk arra lehetőséget a NESsT-től - mely pénzügyi és szakmai támogatást nyújt a portfólióját képező társadalmi vállalkozásoknak Közép-és Kelet- Európában, valamint Latin-Amerikában -, hogy szakmai, tanácsadói segédletükkel kidolgozzuk társadalmi vállalkozásunk megvalósíthatósági tanulmányát, majd pedig üzleti tervét. Az egy évig tartó megfeszített, folyamatos csapatmunka eredményeként összeállítottuk vállalkozásoknak szóló, egyrészt a környezettudatosabb és szociálisan érzékeny dolgozói közösségeket formáló, másrészt vállalati szintű hulladékmegelőző, -csökkentő célzatú, környezettudatosabb működést elősegítő, és felelős gondolkodásra sarkalló komplex programunkat.

A NESsT csapata innentől folyamatosan nyomon követi majd a vállalkozás előmenetelét, szakmai tanácsadással segítve annak fejlődését.

Hozzászólások

A mező tartalma nem nyilvános.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.

További információ a formázási lehetőségekről