Élő közvetítés 18 órától

  • 2010. október 13.
  • szerk

A zöld kalandozások - ökofrankó beszélgetések a Humusz Házban előadássorozat aktuális epizódja az előadás ideje alatt élőben tekinthető meg ezen az oldalon. Régebbi előadásaink megtalálhatóak videótárunkban.

Az előadás élő közvetítése

Ha nem látszik az adás, kérjük, először próbálkozzon az oldal frissítésével!
Mozilla használata esetén, kérjük, töltse le a plugin telepítőjét (nsv4ffsetup.exe) erre a linkre kattintva,
majd indítsa el a letöltött fájlt!

Vagy használjon WinAmp-ot, VLC Player-t vagy MPlayer-t a közvetítés megtekintésére
az itt található linket megnyitva, vagy az adott programba másolva!


Windows operációs rendszer alatt az alábbi,
az NSV formátumot lejátszani képes programok egyikének telepítését javasoljuk:
WinAmp --> a telepítő letöltése (8.6 MB)
VLC Player --> a telepítő letöltése (17.3 MB)

Hozzászólások

jajj, nem lehetett volna valami egyszerűbb módon megoldani ezt a videót: youtube ? mekkora az időtartama? pedig tök izgi a téma...

A youtube nem képes élő közvetítést ( video stream adatfolyamot ) fogadni, csak már elkészült videókat lehet rá feltölteni. A komment feletti rész az élő adás közvetítésére szolgál. Amint elkészül a vágott, és netes-video minőségre konvertált előadás anyaga, feltesszük a vimeora ( a youtube csak 20 percet képes fogadni, az előadás meg majd két és fél órás lett) és a linkjét kitesszük az előadások archívuma link alá. m.

Nem tudtam megnyitni, pedig érdekelt volna :( a VLC ezt mondta : A VLC nem képes megnyitni a(z) „http://152.66.102.205:80/;stream.nsv” MRL-t.

ellenőrzésképp nálunk mindig megy egy laptopon ezzel a külső linkel, és vlc playerrel, hogy lássuk minden rendben van-e, jó-e a hang meg a kép és most rendben volt minden. Azt is látjuk hogy hányan nézik, és nem volt nagy változás a nézőszámban. Ezért csak arra tudok gondolni hogy egy tűzfal/vírusírtó/régi vlc player, lehet a probléma, vagy épp a szolgáltatónál volt valami ideiglenes port szűrés. Az előadás közvetítését ez a szerver végzi : http://www.galileowebcast.hu/kozvetites.html itt lehet próbálkozni, és ezzel kiszűrni hogy hol lehet a probléma. Az előadás egyébként pár hét múlva felkerül az archívumba nézhető/letölthető formában, így érdemes visszanézni. m.

Reméljük, az őszi sorozat alatt nem lesznek ilyen technikai gondok. ;-)

Új hozzászólás