Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 13 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Arany Hangya hulladékgazdálkodási Díj 2011 – Települési Önkormányzatoknak

  • 2011. május 14.
  • Kump Edina

Az “Arany Hangya” – a szorgalom, az ötletesség, a kollektív munka, a szervezettség, az energia és az alkotókészség szimbóluma. A hangya apró lény, amely szorgos munkájával hihetetlen eredményeket érhet el. A Tanzer Consulting Kft. 2011-ben is meghirdeti az Arany Hangya Díjat, melynek célja a környezetvédelmi kiválóság elismerésére a szelektív hulladékgazdálkodás területén a települési önkormányzatoknak.

A díj 2009-ben került először meghirdetésre és a beérkezett nagyszámú pályázat bizonyította időszerűségét, egy hasonló elismerés létének fontosságát.

Az Arany Hangya Díj lehetőséget ad a települési önkormányzatoknak a hulladékaik szakszerű és eredményes kezelésének elismerésére. Ugyanakkor inspirációt is jelenthet nyertesnek és pályázóknak egyaránt a szelektív hulladékgyűjtés területén végzett munkájuk továbbviteléhez / további fejlesztéséhez. A díj a szelektív hulladékgyűjtést, a környezeti szemléletformálást valamint a hulladékgazdálkodás területén megvalósult vagy folyamatban levő innovatív projekteket támogatja.

A pályázatokat független szakértői bizottság értékeli.

Az Arany Hangya Díjat a települési önkormányzat a szakmai bíráló bizottság komplex értékelésével nyerheti el az alábbi 3 szempont alapján:
- a szelektív hulladékgyűjtés hatékonysága
- a környezeti szemléletformálás fejlesztési irányai
- megvalósult vagy folyamatban levő hulladékgazdálkodási projekt (egyedi döntéseknél)

Díjazás: a fődíj 1 000 000 Ft – Arany Hangya vándordíjjal
Leadási határidő: 2011. június 15.

Részletes információ: Aranyhangya.hu.

Forrás: PályázatMenedzser.hu