Vattacukor pohárban

  • 2007. november 23.
  • humusz

Hozzászólások

már vurtsliba se kell menni

finom+nem kell érte sorba állni+nem ragcsoz össze mindent+nem fújja el a szél!

Kész... fekszek...

hát ez zseniális! poharastul mikróba, aztán futás! :)

futás a klozettra!

ez nem felesleges-hasznos, hanem ízlés kérdése. nekem spec. már ha elképzelem, a torkomba ugrik a gyomrom.

Az az érzésem, ez meg sem közelíti az eredetit!!!

A szemétgyártó csomagolóipar pénzért az anyjuk kínját meg a lófingot is bedobozolná egybe. Nekik aztán semmi sem számít.

Ez tényleg finom, és a legjobb az benne, hogy nem kell vattacukrosra vadászni, hanem csak kiveszem a szekrényből otthon amikor csak akarom és megeszem. Az íze totál ugyanolyan.

Ez tényleg finom, és a legjobb az benne, hogy nem kell vattacukrosra vadászni, hanem csak kiveszem a szekrényből otthon amikor csak akarom és megeszem. Az íze totál ugyanolyan.

Hány E betű van benne?

Miből van ez? Egyáltalán ehető?!? Rájöttem! Cukrozott hungarocell némi festékkel étvágygerjesztővé téve - a tökéletes hulladék újrahasznosítás! Már régóta gyanakszom rá, hogy szeméttel próbálnak etetni, ez rá a bizonyíték...

Ez olyan, mintha a Tescoban vennél sajtosperecet - sokkal kisebb az élvezeti értéke

Zsolti, nem cseng tőle a füled?

Igaza van zouza-nak. A csomagolóipar itt is levegőt ad el - drágább a csomagolás, mint a benne lévő anyag. Nem beszélve az adalékanyagokról. Menjenek a francba!

Ez praktikus dolog. Ha vattacukrot akarok enni, akkor bármikor ehetek. Ahol én lakom, ott évente 5-6 alkalommal ehet venni "normális" vattacukrot. Így meg akkor eszek, amikor megkívánom.

márpedig azonnal kell, mi?

Van olyan aki megkívánja a vattacukrot? Max a vurstliban, de ott sem az íze miatt eszem, hanem az "élményért." Nem tudom elképzelin, hogy kiveszek a szekrényből egy instant vattacukrot. Persze lehet, hogy van akinek ez bejön. Ű baja. Viszont az arcátlan gigacsomagolás meg mindenki baja.

Praktikus? Mi az hogy praktikus? Ezt a szót a csomagolóipar talált ki, mi meg bevesszük. Igaza van zouza-nak, ezek még a lófingot is becsomagolnák. Lehet hogy ez is rózsaszínre festett lófing?

Asszem az nem épelméjű aki ilyet megeszik!

hogy kell beletenni, és hogyan lehet kivenni?

Én azért eszek vattacukrot, mert annak hangulata van. Elfújja a szél, és ragacsos leszel..és általában nagy séták után jutalmazzuk bele magunkat. Ugyanezt mikróból biztosan nem enném meg, az olyan illúzió romboló.

ki beszél mikróról? ez teljesen üzemkész. néha a lányom vetet velem, mert szereti. és ma már tényleg csak kisebb-nagyobb majálisokon lehet amúgy találkozni vele. mikor ln voltam gyerek, mindig állt a sulinál egy vattacukrosbácsi. csak marha drága a vödör miatt. sajna a szállítása/tárolása nem igazán lehet megoldható zacsiban

Hogy kell ezt enni? kézzel? kanállal? esetleg kiönteni belőle és akkor az igazi élmény, mert nem csak Te leszel ragacsos tőle, hanem minden, az egész környezeted, csudijó...

Én szeretem a vattacukrot, de hónapokkal ezelőtt megrökönyödve vettem tudomásul, hogy ilyen is van. Soha-soha nem ennék.

instant verzió nincs?

Ez instant. Instant szemét.

Azért valahogy az a legszebb, mikor valaki elhiszi vagy bebeszéli magának hogy az ilyeneknek van egy bolhafingnyi értelme is. :)

Akkor már vegyél inkább vattacukorkészítő gépecskét. Kis helyet foglal és nincsenek benne E betűk. Nem tudom otthon lehet-e kapni, de itt 15 fontért van. És cuki rózsaszín. Már akinek az cuki.

Szégyen, nem szégyen(bár többen leírták, hogy az) én mindig tartok a polcomon ilyen nyalánkságot, depresszióra kitűnő:) hízlal, rontja a fogaidat, tele van E-betűkkel, és tudod, hogy szennyezed vele a környezetet:D De komolyra fordítva a szót: megvan a hangulata, ugyanaz mint a csokoládé, vagy a savanyúcukor, ez csak egy a sok édesség közül... Sajnos vattacukorkészítő gépet nagyon ritkán lehet itthon találni és azt is elkapkodják:( pedig nagyon szívesen vásárolnék, ha valaki tudja, hol lehet ilyet kapni, szóljon!;)

szemetelni jó... de nagyon finoooooooom:D:D

én már ettem ilyet és ugyan olyan finom és ha nincs majális de megkívánod a vattacukrot leugrassz a cba ba aztán veszel

Pár napja ettem ilyet!!! Eddig mén nincs semmi bajom! :D Fincsi volt.

szerintem is jó, de tényleg szemetel...

Gicának! Az E...world honlapján láttam ilyen masinát.

Én ettem és nekem bejött én Kisvárdán vettem egy éve és nekem bejött szerintem nagyon finom a csokis volt én ennek még egyet ez műanyag pohárba van felkell bonntani és kézzel kell enni kivettél néhányat letéped és utána eheted én ennék még ,de most nincs kedvem hozzá. De attól függetlenül imádom.

Új hozzászólás