Hamburgerpogácsa-nyomóka

  • 2007. november 20.
  • humusz

Hamburgerpogácsa-nyomóka

Hozzászólások

heregolyókon is müködik vajon?

elviszem a mekibe, és kinyomom az 5 tonna zsirt:D persze akkor sok mas nem is marad...

eisnstein: próbáld ki, várjuk a beszámolódat!

Hamburgerpogácsa szárazan nem sokat ér.

Ne próbáld ki Einstein, mert úgy jársz mint a Roni bohóc. Oszt ücsöröghetsz Te is a Meki előtt bő bugyogóban.

Nem mintha ez sokat segítene a cuccon, de szerintem ezt a nyers darálthúson szokás alkalmazni, hogy olyan alakja legyen. Bár a gombócolás, majd laposra püfölés technikája szerintem még gyorsabb is. Igazi 1 csillagos, azt is csak azért mert 0 nincs. :P

Igaz is csotesz, eddig nem tudtam miért hord a Ronibohóc bő gatyát. Hát csak ebben férnek be a lapított pogácsa golyói...

csak azt nem értem h a hamburgerhús azért lesz csikos, mert rácson sütik, ezen meg már alapból ott vannak a csikok. akkor mivel süti meg? vagy má kockásra szeretik???

Könnyű és gyors és olcsó menj el boltba és vegyél ott hamburger húst és időt takarítol meg vele és finom is, csak ki kell olvasztani és mehet a serpenyőbe.

Új hozzászólás