Elektromos kenyérvágó

  • 2007. november 22.
  • humusz

Hozzászólások

ha a kenyeret nem vágja, meg lehet próbálni a sövényt. 2 in 1.

Nem elektronikus, hanem elektromos. Szvsz. Elektronikus: processzorvezérelt. Elektromos: villanyárammal működő.

Volt egy, szart sem ér. Ennyi.

Nekem van és működik.

bocs, Nomen, kijavítjuk

a vajat biztosan jól szeleteli...

szeintem kenyeret tök jó vágni vele. bár egy borotva éles kenyérvágó kés többet ér. :-)

Egy konyak előtte és megoldja a fitymaszűkület problémád is

Ez baromi jó dolog, csak normáli minőségüt kell venni . Egyébként nem kenyérvágó hanem mindenre jó. pl fagyott húst váni csak ezzel lehet.

"pl fagyott húst váni csak ezzel lehet." Aha, egyszer.

Már csak az a kérdés, hogy miért is akarok fagyot húst vágni? Minden mezei gazdasszony akkora porciókban fagyaszt amekkorára szüksége van a főzéshez.

Ezt az eszközt eredetileg fogyatékosoknak találták ki, hogy egyedül (egy kézzel, alig markolni tudva vagy mittomén) is tudjanak kenyeret vágni. Amúgy eddig a listán talán ha 3-4 olyan eszköz volt, ami tényleg felesleges.

Nekünk van egy, de használtuk vagy háromszor. Szerintem tök fölösleges. Amíg előveszed és üzembe helyezed, egy normál késsel már rég levágtál néhány szeletet. :-)))))))))

Annak, akinek nem működik jól a keze, szerintem jobb az asztallapra csavarozható, azt nem kell tartani és irányítani, és mivel mechanikus, nem olyan veszélyes.

Sokkal vékonyabb és szebb szeleteket lehet vele vágni, mint egy akármilyen jó késsel, sokkal kisebb erőfeszítéssel -- persze eből is minőségi kivitelt kell venni. Messze nem értelmetlen, sőt, jellemző, hogy ez az egyetlen olyan elektromos készülék, amit a technofób anyám is szívesen használ. Egy tipikusan lyan dolog, ami megkönnyíti az ember életét, és nem igaz, hogy jelentős hulladékmennyiséget termelne. Az persze hozzátartozik, hogy olyan helyen kell a konyhában tartani, ahol egyetlen mozdulattal elérhető -- aki erre nem képes, tényleg ne használja!

inkább akkor már szeletelt kenyeret

Nekünk is van. Kb. kétszer használtam, de attól még jó. Nem fért a konyhában (nem volt neki helye és nem is kerestünk) aztán elfelejtődött.

De ez nem azt jelenti, hogy a készülék sz*r vagy fölösleges, csak mi voltunk restek.

Nekem van,imádom,és utálok késsel kenyeret vágni azóta(mióta anyósomtól megörököltük),ha nem hiszed próbáld ki,és nem tudsz majd meglenni nélküle.

Ja ,egy gondja van,hogy kicsit hangos,de lehet,hogy azért,mert már egy kicsit retrós.És a kölkök ha akarnák sem tudnák használni,mert olyan.

Ajjaj Cica! Kés, anyós és megörököltük szavak egy mondatban! Ebből nem jöhetsz ki jól :-)))

Cica! Szerintem te nem tudsz meglenni a tojásnyitó és a hagymafésű nélkül sem!?

XXX!Mi aza tojásnyitó,meg hagymafésű??

elkepzelem, ahogy keresztet vetunk ezzel a kenyer aljara mielott felvagjuk.

mikor ér már el hozzánk a Belgiumban elterjedt remek módszer: a péknél, ha kéred, felvágja egy gép egy pillanat alatt a kenyeredet. akkor nem kellene ez azoknak, akik nem képesek megtanulni normálisan bánni a kenyérvágókéssel.

texasi láncfűrészes parasztverzió

Hát ezt tényleg a fogyatékosoknak találták ki. Kár hogy olyan sokan vannak hogy a media marktba egy polcnyi is elkel nekik ebből a szarból. Amúgy meg a fagyott húson meg a szar kenyéren kívül mit vágsz vele ? Ahá most értettem meg miért olyan szarok már jó pár éve a kenyerek! Hát hogy legyen értelme az ilyen hülyeségenek.

Csakhogy az előre felszeletelt kenyér jóval előbb kiszárad. m! Miért hülyeség valami, ami megkönnyíti a dolgod?

kell áram ahhoz, ami működik anélkül is?

nehogy elfáradjon az ember a nehéz kenyérvágás izzasztó fáradalmaiban XD

Nomen, nagy a szád, de menj el legalább egy elektronika órára. A rádiód is elektronikus, mégsincs benne processzor. Mai szóhasználattal, nem teljesen precizen talán, de az az elektronikus, amiben félvezetők (dióda, tranzisztor, integrált áramkörök) vannak. régebben valszeg az elektroncső is ide számitott. ezzel a készülékkel is csak az a baj, hogy sokszor használhatatlan. ami a péknél van, az jó, de az meg a péknek való, mérete és ára miatt.

UI. meg lehetne hekkelni a fórumot, hogy a sortörést automatikusan
-re cserélje?

Az anyós szeletelés fáradságos. Nézz meg néhány horrort, ott előszerettel használják.

Ilyen volt az üvegtigrisben.

Szerintem meg hülyeség én maradok a hagyományos módszernél a késnél ,mert az nem fogyaszt sok áramot, meg szerintem háztartásba nem valami szükséges inkább olyan helyeken,mint a pékség.

Új hozzászólás