CD-ből szék

  • 2007. november 21.
  • humusz

Hozzászólások

miért, inkább ki kéne dobni a CD-ket?

Ez egy teljesen jó újrahasznosítási ötlet! Nekem tetszik.

nekem is bejön. Lassan már össze is jön egy székre való döglött cd nálunk...

Szerintem sem ide illik ez az "alkotás", mert gondolom nem százszámra gyártják őket. Nekem nagyon tetszik (persze lehet,hogy a cd-k élei vágják az ember s***ét).

és a székben mennyi a jogvédelmi díj?

kérdés, hogy valóban tönkrement cédékből van-e...

egy kis kiegészítés: újrahasznosított cd-ből készült szék. az ilyeneket pont támogatnotok kellene...

Nem, nem rossz példa. Már megint, mint kb minden második a listán. Mi az, hogy hasznos e? Ilyen hülye módon hogyan lehet hozzáállni alapveően nem puszta haszon miatt készült dolgokhoz? Persze, biztos környezetszennyezőbb mint egy fa-tengerifű biobútor. De ez rohadtul nem ezért lett megcsinálva, hanem mert jól néz ki. A panellakások olcsók, és ha nem ilyen gagyin csinálják meg mint ahogy megcsinálták, jók, és gazdaságosak is lehetnének. Mégis mindenki inkább kertesházban szeretne lakni. Tök haszontalan, feleslegesen foglaljuk a sok helyet a drága anyaföldön... A haszonra vonatkozó kérdés ezeknek a tárgyaknak nagy részénél értelmetlen. Nem használati tárgyak, illetve nem ez az elsődleges profiljuk.

mér,nálunk magnószalagból vannak a függönyök!

A fakírok modern "szögeságya".

a tárgy maga hülyeség, de iszonyú jól néz ki a mellékelt kép, amikor lefelé pörgetem az oldalt. próbáljátok ki.

osszt léjátcco ván-é benne..?

Mivel nyilvánvalóan kényelmetlen, ráadásul "kiváló férfiláb epilátor", nem hiszem, hogy széles körű elterjedésével problémát okozna. Viszont ötletes újrahasznosítási tanulmányötlet. Szóval szerintem is botorság volt ide felvenni, főleg a forrás (ami mellékesen megint a bigyo.blog.hu) megjelölése nélkül.

Ez neked újrahasznosítás???? Amikor átrakom máshová? Majd ha mobiltelefon lesz a használt CD-k ből...

Ez legalább 30 kiló...

Sorry, nem újrahasznosítás (recycle), hanem újrahasználás (reuse), vagyis nulla energiabefektetéssel és a hulladéklánc igénybevétele nélkül lett a hulladékból fotel. Freaky, Te hova dobod a rontott cd-idet???

Nem tudom, mennyire lehet kényelmes, de marhára teccik:)

emberek, emeleti lakásba mem ajánlott, tudjátok mekkora súlya van ennyi CD-nek, én egyszer cipeltem hátizsákban ugy 2000 darabot és rendesen megizzadtam vele, ezen szerintem több mint 10000 van

Rontott CD??? Újraírhatót használok. (A hely szelleméhez méltó elegáns válasz. XD ) Csak akkor tolom ki egyszer írhatóra, ha biztos, hogy jó lesz. Tudniillik utálom, ha valami nem sikerül.

A DVD-kkel is így vagyok. És alig pár filmem van csak, örök klasszikusok. Jancsó, Macskajaj, ÜT, ilyesmik.

Kétlem, hogy ez a szék a fogyasztói társadalom újabb szemete lenne. inkább tűnik társadalom-kritikának, vagy radikális felhívásnak arra, hogy a szemetünket házon belül hasznosítsuk újra - ötletesen.

lehet,hogy iparművészeti vizsgadarab, azok szoktak ilyen lököttségeket csinálni. mindenesetre nem ide való.

Ez teljesen rendben van, én is ilyet fogok csinálni a sok lerohadt cd-imből! Hogy kell?

Újabb koncepciótermék. Ezt az oldalt úgy kellene csinálni, hogy a termékek mellé csatolni a helyet, ahol meg lehet venni. Ez segítene kiszűrni az ilyen balfogásokat.

Total design

Ötletes, a falunk is összedobhatna egyet. Majd elküldöm a gyereket CDgyűjtésre.! (papír helyett)

Ezt meg nem moccantod!

Szép a csak a hátsó feltáj nagyon megfájdulna rajta egy idő után az a baj, de nekem attól függetlenül tetszene ,ha cédé helyet vászon lenne ott.

Régi tönkrement cd-kből én inkább "tükröt" tervezek készíteni. Nem azért, hogy magamat nézegessem, hanem hogy világosabbá tegyen egy elég sötét helyiséget. (Ablak melletti falra, ahova épp besüt néha egy kis napfény, oda tenném, és az valamennyire szétszórja a világosságot a helyiség belseje felé... Fotelra való mennyiségem még nincs. :-))

Látom sokaknak fejtörést okoz, hogy mi is a baj, egy CD-kből készült székkel? Talán az, hogy legyártották, te megvetted, (és jobb esetben) használtad is egyszer-kétszer, ezután viszont "hulladékká", szemétté vált! 4-5 év múlva pedig már lejátszhatatlan az optikai meghajtók számára! De semmi gond, mivel egy ilyen lemezt ezernyi módon használhatsz még másra is! ;)

Új hozzászólás