Borosgazdakészlet fadobozban

  • 2007. november 25.
  • humusz

Hozzászólások

Ezek szerint, ha van egy dugóhúzóm, én is borosgazda vagyok?

Vannak olyan emberek, akik nem a kannásbort részesítik előnyben és megadják a módját a borozásnak. Nekik teljesen megfelelő ez a készlet.

And! Csak ha a dugóhúzód fadobozban van!

és hol a lopó?

Pedig már kezdtem örülni... Akkor most mehetek fát vágni.

Bocs. Ilyet én is kaptam, és használom...

Ez mondjuk nem az, ami a képen van, hanem profibb: Cikkszám: D-2100-217 Termékleírás: Luxus borosgazdakészlet fadobozban, sakkjátékkal Szín: barna Méret: 17 x 14,7 x 4,5 cm Remek árukapcsolás: ha rossz a bor, sebaj! Sakkozunk majd ivás helyett!

Ilyet mi is kaptunk ajandekba. A doboz gyonyoru, a bort megittuk. A mienkben meg lecsopenes-gatlo gyuru is volt a huzon, dugon es kionton kivul.Ez nem rossz szerintem.

Mi rendszeresen használjuk, borvidékeken (ahol nem kannás meg petpalackos dívik, meg persze kultúrált borfogyasztáshoz) eléggé elterjedt. Nem tartom fölöslegesnek, ilyent esetleg egy sörbarát tart annak, akinek a sörnyitó nem felesleges.

Kifejezetten kultúrált eszköz, nem értem mi baj vele. o.O

használható?mert a legtöbb ilyen "kínai kacat"első alkalommal megy a kukába,szétesik

"Ilyen kínai kacat" - ez csak a hozzá nem értést tükrözi - ezt nem a kínaiak hozták be, és nem a gyártmány származása, hanem az eszköz van itt kipellengérezve - elég elítélhető módon. Használható, persze a borfogyasztás "kultúrmódon" űzők kezében. Kannáshoz nem!

itt nem értem a problémát: az a baj, hogy valaki használ dugóhúzót? Vagy az, hogy fadobozban van? Jobb lenne, ha egy műanyag zacsiban forgalmaznák?

vagy zacsi nélkül...

Az a baj vele, hogy hülye borsznoboknak találták ki. És bejött ez is...

A többi hülye sznobnak meg feltalálták az étkészletet, az ágyneműhuzatot, a horgászfelszerelést, sportcipőt, metszőollót, bélyeggyűjteményt...

de azért az előző eszköznél beszóltak rendesen naivusnak, hogy mit fikázik... pedig sajnos én is úgy látom, hogy sok minden hasraütésre került ide, köztük hasznos dolgok, mint ez, vagy kamu dolgok. a mobiltöltős vasaló pl tuti kamu. meg birom azokat a hozzászólásokat, akik a visszaválthatós üveget dicsőitik, de nem gondolják végig, mennyi vegyszer kell ahhoz, amit a folyóba öntenek.. (hasonlóak igazak napelemre, akkumulátorra stb) az ilyen meggondolatlanságok nem tesznek jót a zöldeknek.

tényleg kár, h ez ide került, mert ne molyan felesleges bóvli, mint sok egyéb. Radar, a visszaváltós üveget lehet környezetbarát módon is tisztítani...

ezzel rögtön adtál is egy ötletet, hogy mit kéne csinálniuk a zöldeknek. miért nem látok arról cikket, hogy hogyan tisztitják a palackot, hogyan hasznositják újra a hulladékot (najó, erről van, de kevés), konkrétan miért káros ez meg az. az internet korában ez már nem kerülne pénzbe. nem tudom felfogni azt sem, hogy azok akik odaláncolják magukat a paksi atomerőműhöz, miért nem teszik ezt a szénerőművekkel? ez számomra marhanagy álszentségnek tűnik...

radar, azért nem láncolják szénerőművekhez magukat, nehogy rákosak legyenek a környék szennyezett levegőjétől. Míg ugye, egy atomerőmű mellett ilyen probléma nincs :-) (komolyan: jómagam próbálok környezettudatosan élni, de az akárhova-láncolgatós bulvárzöldektől kiütést kapok)

Azért ajándéknak jó

Szerintem sincs gond vele. Lehet kapni viszont borhőmérőt-műanyagcsíkon, amit a palack oldalához kell szorítani. (olyasmi, mint az ilyen féle lázmérő, nálunk az oviban használnak ilyet.) No, az tényleg vicces: 5 percre berakom a bort pl. a hűtőbe, az üveg lehűl, a nedű meg még rá sem ért, már kerül az asztalra... (No igaz, ez a taplettás-műanyagpalackosra nem igaz, de olyat még nem próbáltam hűteni... ;o) ...se..)

ez azért annyira nem gáz, van stílusa. amit viszont beküldenék ( témába vág), nemrég kaptam egy kézipumpás dugóhúzót, (10x pumpálsz és jön a dugó, a gyártó szerint), na az teljesen használhatatlan egy darab dugót nem lehetett vele kihúzni, viszont ha kihúzod a dugóból, a nyomástól jön a bor a lukon. egyszer elmentem 50 pumpáig kiváncsiságból mondanomse kell nulla eredménnyel

Új hozzászólás