Alkoss valamit hulladékból! kiállításmegnyitó

Időpont: 
péntek, 2012, január 20 - 14:30 - 18:00
Helyszín: 
Győri Gyermekek Háza
Meghívó a Harmónium Egyesület környezettudatosságra nevelő komplex kampányának kiállítással és sajtótájékoztatóval egybekötött záró rendezvényére

 A Hasznosítsd magad! projekt célja a hulladéktermelés megelőzése és a keletkező hulladék hasznosítása volt. Az Egyesületünk által meghirdetett „Alkoss valamit hulladékból” című pályázatra több mint 900 alkotás érkezett, melyek közül a legjobbakból egy kiállítás nyílik Győrben, díjkiosztóval és sok egyéb programmal egybekötve. Törőcsik Katalin iparművész és a Mokka Csoport vezetésével gyermek játszóházat tartunk 2012. január 20-án fél 3-tól, ahol újrahasznosított jelmezek, álarcok készíthetők farsangra, továbbá lehetőség lesz hangszerek gyártására is! Elsődleges célcsoport: a 12-16 éves korosztály.

A legügyesebb alkotás a helyszínen különdíjban részesül!

A rendezvény keretében bemutatjuk a program során készült Alkotói pályázatra érkezett valamennyi művet. A nyertes alkotások pedig egy hónapig megtekinthetők a Gyermekek Háza kiállítótermében. A tárlatot 17 órakor nyitja meg Nagy Marianna környezeti nevelő és a Vaskakas Patyolat Alkotóház zenészei.

Helyszín: Gyermekek Háza Győr (Cím: 9021 Győr, Aradi vértanúk útja 23.)

 

További információ: 
www.aprolepes.hu vagy www.facebook.com/aprolepes vagy [email protected]