Hírek

2017. január 16.
Napjainkban sokat hallottunk a vízzel kapcsolatos kihívásokról: szélsőséges vízjárás, szárazság árvizek, ivóvízhiány, szennyezések, és még sorolhatnánk. Minden vízzel kapcsolatos tudásra, újításra, kreativitásra egyre nagyobb szükség van. Szakmáktól függetlenül. A Stockholmi Ifjúsági Víz Díj ennek segítését tűzte célul. Segítsünk diákjaiknak, hogy kipróbálhassák magukat! Pályázhatnak környezetvédelmi, tudományos, társadalmi, vagy műszaki jellegű helyi, regionális, országos, vagy globális problémákkal és megoldásukkal. A pályaművek foglalkozhatnak vízminőségi kérdéssel, vízkészlet gazdálkodással, vízvédelemmel, de akár a víz társadalmi vonatkozásainak bemutatásával is.   
2017. január 16.
Gyere el gyerekbarát kézműves foglalkozásunkra, ahol mind ötletben, technikában, alapanyagban tudunk segíteni!
2017. január 16.
2017-ben is megmutatjuk, hogyan lehet maradékanyagokból, olcsón, kreatív dolgokat alkotni.
2017. január 05.
Köss a karoddal kötőtű nélkül!
2017. január 04.
Felújítjuk a Humusz Szövetség könyvtárát, és a számunkra már feleslegessé vált könyveket felajánljuk azoknak, akik még használnák őket. Átvehetők hétköznapokon 9-17 óra között a Humusz Házban (1111 Budapest, Saru utca 11.)  
2016. december 16.
Október hónap folyamán országszerte a komposztálás körül forgott az élet számos intézményben és közösségi kertben. Összesen 54 beszámoló érkezett hozzánk, ezek közül választottuk ki a legkreatívabb óvodai, iskolai és közösségi kerti megvalósításokat.
2016. november 17.
Budapest – Magyar nyelven is elérhető vált és ingyenesen letölthető az internetről az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) klímaváltozással kapcsolatos foglalkoztató könyve.
2016. november 11.
Szeretettel várjuk a kézműves programokat kedvelő óvodásokat, iskolásokat, anyukákat és kreatív felnőtteket redizájn adventi naptár és ajtódísz készítő foglalkozásunkra 2016. november 26-án, advent első szombatján 9:30-12 óra között a Humusz házban.

Oldalak

Friss oktatási hírek a humusz.hu-ról