Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 7 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyűjtsd a Hello holnap-pontokat a Humusznál!

  • 2017. február 01.
  • P.Gabi
Szerző: 
P.Gabi
Adományozd pontjaidat a Humusznak, hogy tovább tudjuk folytatni munkánkat!

A hello holnap! mobilappot 2014-ben indította a Magyar Telekom azzal a céllal, hogy a fenntarthatóságot közelebb hozza ügyfeleihez, elősegítse a környezettudatosabb életvitelt és motiválja őket. Az app elismeri a fenntarthatóságért tett lépéseket úgy, hogy adományozási lehetőséget ad a felhasználók kezébe. Minél aktívabb egy felhasználó, annál több adományt juttathat el a számára fontos célért küzdő szervezeteknek. Az appban a felhasználó minden egyes tevékenységéért pontokat gyűjthet és adományozhat el, a Telekom ugyanis minden felajánlott pont után valódi forintokkal támogatja a választottat. Az idei adományozási évben ez 1 pont = 100 Ft.

 

Pontgyűjtés: Pontokat kétféleképpen kaphat a felhasználó. Egyrészt a hetente érkező feladatok önkéntes elvégzéséért, másrészt a fenntarthatósághoz kapcsolódó eseményen vagy aktivitásban való részvételért. Ez utóbbi esetben a pontjait az adott helyszínen található QR kódok beolvasásával kaphatja meg.

 

Adományozás: A Telekom-felhasználók az összegyűjtött pontjaikat bármely, az appban szereplő szervezetnek eladományozhatják, bármikor a pontgyűjtés során. A Telekom premizálja saját ügyfeleit, így Telekomos SIM kártyával rendelkezők azonnal, más Telekomos előfizetéssel rendelkező felhasználók MT azonosítójuk megadásával adományozhatnak. Az MT azonosító megtalálható minden Telekomos számlán.

 

További információ: http://www.telekom.hu/rolunk/fenntarthatosag/helloholnapmobilapp