Hasábkrumpli készítő

  • 2007. november 20.
  • humusz

 

Hasábkrumpli készítő

Hozzászólások

Első. :) Amúgy ez akkor éri meg, ha nagy tételben gyárt az ember sültkrumplit.

Most komolyan -- mi a gond ezzel? Könnyen, egyszerűen lehet vele krumplit hasábolni -- időt és erőfeszítést takarít meg. Annak, aki sokat szeletel, nagyon hasznos lehet, még háztartási szinten is.

Ha veszel 3 fritőzt, ajándékba kapsz egy ilyet. MaCs, neked egyet is elég venni, akor is kapsz.

nekünk van egy ehhez hasonló darabunk műanyagból+fém fogakkal, hát anyukám se és én se vagyunk elég erősek ahhoz, hogy átnyomjuk rajta a krumplikat... tök felesleges.. ez még lehet, hogy működne is.. 3 csillag mert szeretem a sültkrumplit

A gyerekek szeretik a sültkrumplit. Ezzel szerintem egyszerűbb lehet szeletelni+egyenletes lesz. Azért nem megyek utána, de ha látok ilyet 2.000,-Ft alatt megveszem.

OK! és hova teszed, mert az ötlet akár jó is lehet, de ha már láttál narancs facsarót akkor el tudod képzelni milyen magas.

Kata: hogy-hogy hová teszem? A konyhaszekrény aljába és ott is leghátra. Ott nem aggat, viszont nagyon macerás előszedni, így sosem használja majd az ember...

Ránézésre simán kijön 2000-ből. Észak-Koreában...

ennek volt egy sokkal kisebb és egyszerűbb változata műanyagból.

Lilus:valóban van egy naon egyszerű am de hasznos kis változata valszeg egyről beszélünk. Igazad van hátránya hogy igen csak kell hozzá fizikai erő még nekem is pedig nem tagadom falusi gyerek vagyok. De megéri mert elmostni nekem is kb félperc de anyának rengeteg időt sporolok meg vele mivel egy tál krunplit kb 3 perc alatt gyönyörű egy forma darabokra szelek.

Nem kell ez a hülyeség ,ha könnyebben is meglehet oldani ,hogy vékony és egyenes krumplit kapjál könnyű és gyors ,csak pénz kell hozzá. Elmész a boltba a mélyhűtőkhöz és vesszel egy kiló burgonyát és hazamész és megsütöl ennyi az egész.

Új hozzászólás