Fülhőmérő

  • 2007. december 06.
  • humusz

Hozzászólások

Biztos vannak olyan profi és drága szerkezetek, ami pontosan mér. A miénk enyhén szólva pontatlan, ami 40 fokos láz esetén elég kínos. Ilyenkor maradunk a jól bevált egyszerűnél. Illetve jól be kell dugni a gyerek fülébe a méréshez. Ez fáj, ezért utálják. Még egyszer nem vennék ilyet. (Most a polcon áll, ha valami baj történik a másikkal tartaléknak jó, addig amíg nem tudok újat venni.)

Nekünk is van fülhőmérőnk. Miután a harmadik hagyományos tört el, megvettem. Én szeretem használni, nem fájdalmas, egy pillanat alatt kész. Hogy mennyire pontos, azt nem tudom. Most, hogy nagyobbak a gyerekek, tényleg nem olyan rettenetesen nélkülözhetetlen. Tovább lehet adni másnak.

Nekem tetszik.

Nem szerettem éjszaka felkelteni a gyereket lázat mérni, hát beruháztunk. Nem egyszerűen pontatlan, használhatatlan. Kézrátétellel jobban megtippelem a lázát...

Ez megint csak a penzkidobas, Tvshop

seggben is működik?

Pl. utcán kihült, v. kihülőben lévő hajléktalan ilyennel mérnek, mert ez arra kiváló!

Mert nem gagyit kell venni, hanem jó minőségűt, bár az nem olcsó, viszont gyors és pontos. Akinek már volt lázas gyereke, az tudja a különbséget a 2mp-es mérés (alvás közben is akár) és a 10 perces üljmárnyugtonamígméremalázadat!! mérés között.

Nem az gagyi sz...-t kell megvenni, hanem a minosegit, es akkor az nagyon hasznos tenyleg, foleg csecsemoknel es 3 evnel fiatalabb gyerekeknel, foleg hogy nem kell 10 percig varni, mire mutatja a tenyleges hofokot.

Hát nekem se jött be! Pedig márkásat vettem, és a gyereknek 2 a két füle között 2 fok volt az eltérés! Pedig kézrátétellel mindkét oldalán lázas volt. Vannak már 2 perces lázmérők is. Nem kell 10 percig kűzdeni, igaz a két perc is lehet hosszú egy igen nyűgös lázas gyerekkel az öledben.

Két kicsi gyermekünknél gyakran használtam/használom, a hagyományossal összemértem többször, PONTOS! Kell egy kis gyakorlat, hogy tudd, hogyan és hol kell mérni. (Ugyanígy a hagyományosnál is.) Az éjszaka közepén a síró, lázas, álmos gyerek lázát egy pillanat alatt meg lehet mérni. Sőt, az alvó beteg kisgyerek fel sem ébred rá, ha álmában méred.

Teljesen hasznalhatatlan, nekunk is markas volt es osszevissza. A szenzora jo volt, nem embert tokeletesen mert, csak egyszeruen az ember alkalmatlan arra hogy a fuleben pontos homersekletet lehessen merni. Raadasul kis higeniai kupakokat kell rajta allandoan cserelni.

Új hozzászólás