Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 18 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

"Vadászat a visszaválthatókra" pályázat

  • 2005. november 09.
  • humusz
visszavalthato.jpg A Zöld Akció Egyesület 5-8. osztályos, Sajó-Bódva völgyi és környéki általános iskolai csapatok jelentkezését várja a környezetkímélõbb visszaváltható italcsomagolásokért indított, „Vadászat a visszaválthatókra” c. pályázatára. A pályázat célja a visszaváltható csomagolás környezeti elõnyeinek tudatosítása. A résztvevõknek minél több visszaváltható csomagolású termék nevét kell összegyûjtenie az iskolai büfékben és más üzletekben. Tervezhetnek plakátot, matricát a vásárlóknak.
A pályázat célja:
  • a visszaváltható csomagolás környezeti előnyeinek tudatosítása


A jelentkező csapatok feladata:


  • Keressetek minél több visszaváltható, betétdíjas ital-csomagolást az iskolai büfékben és az üzletek polcain. A még fellelhető visszaváltható palackos gyümölcslék, szörpök, ásványvizek és üdítők márkaneveit és a palack típusát a pályázati csomagban található adatlapon kell rögzíteni.

  • Tervezzetek egy maximum A3-as méretű plakátot és egy tetszőleges méretű matricát. A figyelemfelkeltő tervek témája a visszaváltható csomagolás és annak környezeti előnyei legyen. Ehhez a pályázati csomagban találhatók háttérinformációk.

  • A pályázati csomaghoz mellékelt matricákat az üzletvezetők engedélyével kiragaszthatjátok a megfelelő boltokban.


A pályázatra az 5-8. osztályosok jelenkezhetnek.  Sajó-Bódva völgyi és környéki általános iskolai csapatok jelentkezését várják.



Jelentkezni itt lehet:

Zöld Akció Egyesület 3525 Miskolc, Kossuth u. 13.
Telefon: (46) 508-700, 508-701
E-mail: [email protected]


Díjak:
táborozás, szakmai kirándulások, kiadványok, hulladékos oktatócsomagok, CD-ROM-ok, újrapapír füzetek, újratölthető elemek és elemtöltők.



A pályázatok beküldési határideje: 2005. november 25.


Eredményhirdetés: 2005. december 2.






A pályázat letölthető anyagai:




Forrás: Zöld Akció Egyesület