Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 7 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Utazás hulladékmentesen

  • 2017. augusztus 09.
  • PKata

"A pakolás egy utazásra az egyik legjobb első gyakorlat az egyszerűbb életmód vagy minimalizmus irányába. Alkalmat ad arra, hogy végig gondoljuk mire van valóban szükségünk, ha pedig olyat viszünk, amit nem használtuk…na azt a hátunk bánja, ugyanis mindent magunkon kell cipelnünk, mint a csiga a házát." Olvassátok el a Talpalatnyi történetek blog szerzőinek készülődését.

"Legyen új, legyen valami más, legyen valami kihívás. Újra és újra kitűzünk úti-célokat, de nem csak térben, hanem kihívásban, szellemi és mentális célokban is. A legújabb, progresszív vállalásunk: A hulladékmentesség! Persze továbbra is az a prioritásunk, hogy jól érezzük magunkat, hogy együtt legyünk, hogy a közös élményekkel újabb rétegeket fedezzünk fel a másikban, hogy elcsendesedjünk a természeteben, ezért nem is az a célunk, hogy erőnkön felül megfeleljünk valami kitűzött ideának…Nem, ez az utazás egy “egyszerű” kísérlet és kihívás.

pakolás

Akik olvasgattatok már tőlünk élménybeszámolókat, tippeket vagy rendszeresen követitek blogunkat tudjátok, hogy elég érzékenyek vagyunk társadalmi és környezeti kérdésekre és igyekszünk mi is tevékenyek lenni e téren."

 

A teljes bejegyzést a készülődésről videókkal, bevált praktikákkal a blogon olvashatjátok el.