Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 6 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újrapapír füzet rendelés 2018

  • 2018. március 29.
  • Peti

upfuzet A Humusz Szöveteség idén is vállalja, hogy összegyűjti az iskolák, szervezetek és magánszemélyek igényeit újrapapír füzetekre. Ezzel egyrészt az újrahasznosítást szeretnénk népszerűsíteni, másrészt segíteni a beszerzést az iskolák számára.

Kedves Pedagógusok és Környezeti nevelők! 

A Humusz Szövetség az idei évben is vállalja az iskolai újrapapír füzetek nyomdai legyártatását. Annak érdekében, hogy a füzet előállítási költsége minél alacsonyabb legyen, együttműködő partnereket keresünk iskolák, civil szervezetek körében, hiszen együttes rendelés esetén magasabb  a példányszám, és alacsonyabb az egy füzetre jutó költség. Vállaljuk, hogy összegyűjtjük az érdeklődők igényeit, valamint megszervezzük a füzet kiadását és terjesztését.

Az iskolának a diákokra gyakorolt szemléletformáló hatása igen jelentős. Az intézmény akkor lehet hiteles, ha működése összhangban áll az órákon elhangzottakkal. Így a diákok is nagyobb valószínűséggel csökkentik saját papírfogyasztásukat. Csatlakozzanak az újrapapír füzet akciónkhoz, melyek alapot adhatnak egész éves szemléletformáló munkájukhoz.

füzet eleje   füzet oldala

 

Ajánlat  újrapapír füzet megrendeléséhez
A megfelelő minőségű, újrapapír füzetek szállítására iskolájuknak az alábbi árajánlatot tesszük:


                 megnevezés                                                      maximális  db ár (bruttó)*
   A5-ös méretű, 32 lapos, négyzetrácsos/vonalas                                    183 Ft

 

* A füzet kinyomatását a fenti maximált áron csak akkor vállaljuk, ha az összes megrendelőtől legalább 1.000 példányra érkezik megrendelés a Humuszhoz. Amennyiben nagyobb mennyiséget sikerül megrendelni, a füzetek ára csökken (amit a második részlet befizetésekor figyelembe veszünk: összesen 2000 pld-t meghaladó rendelés esetén a füzet ára 151 Ft/db, 5000 pld-nál 132 Ft/db lesz.

Megrendelhető legkisebb mennyiség 100 db  (aki ennél kisebb mennyiséget szeretne megrendelni, kérjük fogjon össze más iskolákkal). 

A megrendelés menete:

  1. Kérjük, regisztráljon az űrlapon 2018. április 16-ig, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!
  2. A regisztrációt visszaigazoljuk, illetve megküldjük elektronikusan a hivatalos megrendelő nyomtatványt.
  3. A megrendelőt kitöltve, cégszerű aláírással ellátva kérjük visszaküldeni postai úton a Humusz Szövetség címére (1111 Budapest, Saru u. 11.) legkésőbb 2018. április 20-ig.
  4. A megrendelt mennyiség árának 50%-át előlegként a rendelés visszaigazolása alapján és azt követően, de legkésőbb 2018. április 20-ig a Humusz Szövetség pénztárba be kell fizetni, vagy át kell utalni (Magnet Bank: 16200151-00174578).
  5. Az esetleges árcsökkenésről a fenti határok elérését követően azonnal tájékoztatjuk Önöket elektronikus úton, és ezt szállítmánnyal kiküldött végszámlában figyelembe vesszük.
  6. A füzetek vállalt legyártási és szállítási határideje: 2018. május 4.
  7. A szállítást a fenti ár nem tartalmazza. Lehetőség van személyes átvételre (1111 Budapest, Saru u. 11.), postai csomagküldésre utánvéttel vagy előre utalással a Magyar Posta díjszabásának megfelelően.
  8. Amennyiben a Humusz saját hibájából nem tudja szállítani a füzeteket, a befizetett összeget visszafizeti az iskolának.

Kérjük, hogy a regisztráció után, az általunk küldött megrendelőlap mielőbbi beküldésével segítse akciónk sikerességét.


Kapcsolat:

Merza Péter
[email protected]
(06-1) 386-26-48