Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 9 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szamóca Kiskertész Tanoda júniusi programjai

  • 2015. június 02.
  • Ressinka Agnes

A Szamóca Kiskertész Tanoda - 2012-ben indúlt útjára. Magán kezdeményezésként a gyerekek környezeti nevelését vállalta fel, gyakorlati kertészkedős programok által, újszerű pedagógiai módszerekel, tapasztalat alapú tanulással és játékos oktatással.  Az ELTE Füvészkertért Alapítvánnyal együttműködve  2014-ben már rendszeres programokat hirdettek meg a budapesti Füvészkertben, 3-10 éves  korú gyerekeknek  szombati klub foglalkozások  keretében illetve óvodai, iskolai  műhelyfoglalkozásokkal.

Június hónap programajánlata:

  • 2015. június 13. szombat 10. és 11.15-től Madárbarát kert: Hogyan alakítsuk madárbaráttá a kertünket? Hogyan lehet akár a teraszon is madárbarát kerted?
  • 2015. június 24. szerda 10-től Világ körüli utazás növényekkel: Kertészkedünk: magokat vetünk, palántázunk, szüretelünk körbe járva a földgömböt. Öt kontinens növényeit ismerjük meg a Füvészkert gyűjteményein keresztül.
  • 2015. június 27. szombat 10. és 11.15-től Gyógynövényes kert: Gyógynövények úton-útfélen és a saját kertedben. Fedezzük fel együtt mennyit gyógynövény van a közvetlen környezetünkben és hogyan lehet még több...


Helyszín: Szamóca Kiskertész Tanoda, Füvészkert, 1083 Budapest, Illés u. 25

Ára 1500Ft/gyerek (3-12 éves gyerekeket várunk)

Bérletek, kedvezmények a weblapon: www.gyerekkertesz.hu
A Füvészkertbe a felnőtt kísérő belépőjegy megvásárlásával tud bejönni. A foglalkozás időtartama 1 óra, melyre ott lehet hagyni a gyereket.

Előzetes jelentkezés szükséges! Online a www.gyerekkertesz.hu oldalon, vagy a [email protected] címen.

Forrás: Szamóca Kiskertész Tanoda

www.gyerekkertesz.hu