Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 17 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pólókészítés - pályázati felhívás a van. alapítványtól

  • 2007. április 12.
  • humusz

Az április 5-én indult honlap havonta más-más aktuális témát vitat meg. Az elsõ téma az élelmiszerbiztonság és a fogyasztóvédelem.  Gyere az ittvan.org-ra, készíts egy pólótervet, amit mi legyártunk és kiállítunk!

 

poloHello, itt van az ittvan.org pályázata!

(Pályázati felhívás a van. Alapítványtól)


Pólóban mondd el!

 

 

 

 

 

Mi ez a kezdeményezés?


A van alapítvány a tudatos társadalomért civil szervezetet 2006-ban jött létre több fiatal szakértővel, akik a civil jogvédelem, közgazdaság, média, kommunikáció, és a kortárs képzőművészet valamint a kísérletező szellemiségű színház szakemberei.


Mi az első projektünk?


A téma : élelmiszerbiztonság és fogyasztóvédelem, Beveszed-E? A projektünk 2007 április 5.-én indult ( www.ittvan.org). Olyan dialógus-szájtot alakítunk ki, ahol havonta más-más aktuális, civil kontrollt sürgető témát vitatunk meg. A vita résztvevői művészek, felkért civil szervezetek(akik adott témához kapcsolódnak) és a honlapra látogatók. Célunk, hogy adott témában kialakuljon egy diskurzus, ahol a legjobb üzeneteket művészek, designerek pólókra tervezzék. Gyere az ittvan.org-ra, készíts egy pólótervet, amit mi legyártunk és kiállítunk!


Leadási határidô: Május 1. (a szájtra töltsd fel addig, névvel ellátva.)


Hogyan tudsz részt venni?


Az élelmiszerbiztonság (ld. aktuális botrányok az átcimkézésről) és fogyasztóvédelem témában felmerülő kritikai észrevételeket szeretnénk tömör, frappáns vizuális üzenetekben pólókon megjeleníteni. Viselje más is a véleményedet! Tervezd meg egy átlagos póló képére (template letölthető az ittvan.org-ról), és küldd el nekünk. A pólót a designnal együtt feltesszük a honlapunkra!


Miért jó ez neked?


Mert ezzel egy teljesen új civil online közösségépítő projekt részesévé válhatsz. A hozzánk látogatók szavazni fognak a pólótervekre, látni fogják a nevedet és a legtöbb szavazatot kapott 3 tervet nagy szériában legyártjuk, hogy hordhassák a regisztráló tagok. A pólók értékesítése után a tervező 10 százalékot kap pólónként.


Technikai feltételek: A honlapunkon található mammutmail címre max 5 megás képet tudsz küldeni, az internetes megjelenéshez kell majd egy kicsi és egy nagy kép (ha ráklikkelnek a kis képre, akkor részletesen is lássák).

Kis kép mérete max: 160x120

nagy kép mérete max: 760x580

jpg formátumban küldd.


Regisztrálj az ittvan.org -on található Tervezz! részben, töltsd le a template-et és küldd el nekünk a kész tervedet a kért formátumban Május 1-ig!!!

Máris sok ezren látni fogják mit üzensz a világnak egy pólóval!







A VIP partyra és kiállításmegnyitóra két hét múlva küldjük a meghívót.


Üdvözlettel,


Iványi Brigitta, kuratóriumi tag