Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 9 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

'Papíralapú' cserebere börze az Újrapapír napja alkalmából

  • 2015. február 20.
  • Csilla

Reméljük mostanra már mindenki tudja, hogy március 1-jén ünnepeljük az Újrapapír napját! :) Ha van, aki most ünnepel velünk először, akkor nekik (is) ajánljuk, jöjjenek el cserebere börzénkre, ahol nem csak környezetbarát módon szabadulhatunk meg vagy éppen juthatunk hozzá könyvekhez, tollakhoz stb., de másoknak is segíthetünk! Várjuk azokat is, akik szívesen készítenek ékszereket újrahasznált alapanyagokból.

Hozd el a megunt, már nem használt, már ki/elolvasott:

könyvek- könyveket
- magazinokat
- képregényeket (!)
- éééés a még használható tollakat, ceruzákat, füzeteket, radírokat, körzőket, szögmérőket, pennákat, filceket, zsírkrétákat, temperákat, rajztáblákat, azaz mindent, amivel alkotni lehet, ám legfőképpen a féloldalas papírokat, amiknek az ovik, bölcsik, gyermeksegítő szervezetek még nagyon-nagyon örülnek.

A koncepció jelen esetben is a cserebere, ám a megmaradt, vagy esetleg a már eredetileg is felajánlásra szánt holmikat az Újrapapír napjára hirdetett papírgyűjtő versenyünk győztesével együtt kiválasztott szervezetnek, intézménynek juttatjuk el.

Kiegészítő programként papírékszer készítő mini workshopot tartunk, mely keretén belül minden érdeklődő 1 db ékszer (nyaklánc, karkötő, vagy 1 pár fülbevaló) készítését tanulhatja meg és próbálhatja ki a technikákat.
papírékszerek


A rendezvény (a cserebere és a papírékszer mini workshop) részvételi díja: 500 Ft, mellyel a Humusz Szövetséget támogatjátok.

Pártoló tagjaink számára természetesen ingyenes. Pártoló tagságunkról további információ.

Mikor: 2015. március 11. (szerda) 18:30-20:30

Hol: Humusz Ház

 

Mindenkit szeretettel várunk!