Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 17 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pályázat környezettudatos magatartás kialakításához

  • 2007. március 21.
  • humusz


"Környezettudatos magatartás kialakítása a felsőoktatási intézményekben" címmel hirdet országos pályázatot egyetemistáknak és főiskolásoknak a Széchenyi István Egyetem Környezetmérnöki Tanszéke, a Győri Egyetemért Közhasznú Egyesület és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat.

Egy pályamű megírásában maximum négy hallgató vehet részt. A művet poszteren kell bemutatniuk a hallgatóknak. A pályázat kiírói várják a hulladékgazdálkodásról, a programsorozatok tervezéséről, az új gépekről és más, környezetbarát témákról szóló munkákat.


A legjobb tíz pályázatot a készítőik április 17-én a győri Egyetemi Napokon mutatják be, és a zsűri 40 ezer, 28 ezer illetve 20 ezer forint díjat adományoz a helyezetteknek. A legtöbb szavazatot kapott poszter készítői 16 ezer forintos közönségdíjat kapnak.


A poszterekről készült fényképeket, a pályázatokat április 5-ig e-mailben a [email protected] elektronikus, vagy a Győri Egyetemért Közhasznú Egyesület 9026 Győr, Egyetem tér 1. címre küldhetik a csapatok.


A pályázatról, a hozzá kapcsolódó környezetvédelmi konferenciáról a www.gyeke.hu internet címen folyamatosan adnak hírt a környezettudatossági pályázat kiírói. (www.edupress.hu)