Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 9 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki energiája számít! Te mit teszel, hogy jobb legyen ez a világ?

  • 2015. szeptember 28.
  • Király Betti

Az E.ON Csoport „Mindenki Energiája számít! Te mit teszel, hogy jobb legyen ez a világ?” témakörben új, kreatív pályázatot ír ki óvodás gyermekeknek, valamint általános iskolás diákoknak három kategóriában. A pályázatok szorosan kapcsolódnak az ’EnergiaKaland’ elnevezésű, környezet- és energiatudatossági szemléletet erősítő oktatási programhoz.

A meghirdetett pályázat a korábbi évek rendkívül sikeres pályázatait folytatva egyrészt a köznevelésben részt vevő (6-14 éves), a fenntartható fejlődés és az energiahatékonyság iránt elkötelezett, a meghatározott témában elmélyedni, és önmagukat kreatívan kifejezni képes tanulóktól várja a munkákat. Emellett a vállalat a 2012-ben bemutatott, óvodásoknak szóló, ’EnergiaKuckó’ programjának használóit, illetve az energiatudatosságot építő, energiahatékonysági témára nyitott óvodákat is szeretné megszólítani a pályázatban, ezért a 3-6 éves korosztálynak is pályázatot hirdet.

A munkák postára adási vagy elektronikus úton történő beküldési határideje: 2015. október 30.

A pályázatra természetesen azok jelentkezését is várjuk, akik még nem ismerik az EnergiaKuckó és az EnergiaKaland oktatási programot. Kérdés esetén állunk rendelkezésre az [email protected] e-mail címen.

További információ: http://www.energiakaland.hu/mindenki-energiaja-szamit/kiiras