Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 9 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megvették a Rukkolát

  • 2015. október 23.
  • PKata

RukkolaA Rukkola új tulajdonosa a szerzői könyvkiadással foglalkozó Publio, ők jelenleg a legnagyobb olyan könyvkiadó cég, amely immár négy éve ad lehetőséget íróknak, akik nem a hagyományos kiadói rendszerben kívánják megjelentetni könyveiket, hanem gyorsabb és rugalmasabb lehetőséget keresnek. Mára 750 szerző több mint 1200 könyvét jelentetik meg. 

A Publio kiadó vette meg a Rukkolát, Magyarország egyik legsikeresebb közösségi oldalát, amelyen használt könyveket cserélhet mindenki. Magyarország első könyvcserélő oldala 2012-ben alakult. Ma már 33 ezer felhasználó közel 350 ezer könyve forog a tagok között az oldalnak köszönhetően. 

Rukkola-publio

Kép forrása: librarius.hu

 

Új szolgáltatások

A tulajdonosváltás a szolgáltatások bővűlését is jelenti egyben. Egyfelől 2015. október 15-én elindult a Rukkola prémium előfizetéses szolgáltatása, ami havi ezer forintért nem csak reklámmentességet ígér, de ezentúl nincsenek stoppolást, prerukkolást, happolást gátló tényezők sem, mint ahogy az egyéb pontszerzési lehetőségeknél is a csillagos égbolt lett a felső határ.

Másfelől a Rukkolán keresztül mostantól nem csak a megszokott könyvcsere lesz elérhető, januártól egy új szolgáltatás bevezetésével jelentősen lerövidülhet a ritka, vagy keresett könyvekre való várakozás. A Publio kiadói partnereivel együttműködve lehetővé válik a már nem értékesített könyvek egyedi újranyomtatása, így bárki napokon belül beszerezheti azt a könyvet, amit eddig nem sikerült, mert elérhetetlen volt.

 

Szóval továbbra is:

Rukkola3

 

Forrás: librarius.hu