Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 7 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megújul a Humusz hulladékos tanösvénye!

  • 2017. július 06.
  • Csilla
Köszönjük szépen a támogatásokat, a Magnet KAP programjából összesen 631 139 Ft gyűlt össze, amelyet az oktatási tevékenységünk fejlesztésére fogunk költeni. Bár az igényeltnél kevesebb pénz gyűlt össze, a tanösvény felújítását így is meg tudjuk kezdeni. További támogatásokat (pénzbeli és természetbeni) is szívesen fogadunk.

A Humusz hulladékos tanösvénye nagy népszerűségnek örvendett, azonban már ideje fizikailag és tartalmilag megújítani. A tanösvény kicsiknek és nagyoknak is nyújt egyaránt környezetvédelmi ismereteket játékos módon. 

Az igényelt 1 000 000 millió forintból 631 139 Ft gyűlt össze a Magnet Közösségi Adományozói Programján keresztül, aminek segítségével el tudjuk kezdeni a munkálatokat, hogy ősszel már az új tanösvényen járhassanak az érdeklődők. 

Ha szeretnél Te is a jövő generáció környezvédelmi oktatásához hozzájárulni, szívesen fogadunk további adományokat bankszámlánkra: 16200151-00174578 (Magnet Bank), hogy teljes lehessen az élmény!

Önkéntes munkával is tudsz segíteni, amennyiben érdekel a környezeti nevelés jelentkezz az [email protected] e-mail címen.

 

Köszönjük az eddigi és jövőbeli támogatásokat!

tanösvény

 

 


 

Támogató:

Magnet KAP