Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 8 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a nyári ÚjraSzedve!

  • 2016. július 08.
  • Bogi

Megjelent az ÚjraSzedve magazinunk nyári száma. Megvásárolható a Humusz irodájában személyesen, vagy elő is fizethettek rá, ezzel is támogatva a megjelentetését ;)

Nyári témáinkból: nyári ehető növények, palackozott üdítők helyett házi készítésű szomjoltók, sátorkarbantartás, napszemüvegek bakelitből.

Szakmai cikkeink: hazai hulladékgazdálkodás jelenlegi helyzete (nem túl rózsás...), akkreditált pedagógusképzés, hasznosítsd az irodai papírt még az irodádban az Epson vadiúj technológiájával, Szlovénia a nulla hulladék útján, a betédíj kérdése a pénztárgépek szemszögéből.

A redesign és környezetbarát portékák sem maradhatnak ki: bemutatkozik a Repityke és a Lupa cipő csereakciója, olvashattok a textilpelenkák mindennapi használatáról egy gyakorló anyuka segítségével, és kiderül, mi lesz a használt vagy már nem működő pendrive-okból, cd-kből!

És még sok apróság és érdekes hír a nagyvilágból! :)

Ha tetszenek a cikkek és szeretnéd, ha még sok-sok évig tudnád olvasni őket, támogasd a megjelentetésüket előfizetéseddel. Az ÚjraSzedve előfizetése picivel kerül többe, mint egy mozijegy, cserébe 1 éven keresztül egyenesen a kezedbe kapod a magazin mind a négy számát rögtön a megjelenés után. Mindenkinek megéri! :)

Itt fizethetsz elő: www.humusz.hu/ujraszedve/elofizetes

Köszönjük!

újraszedve 2016 nyári szám