Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 19 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Magyarország környezeti jövőképe

  • 2004. november 25.
  • humusz
Milyen jövõ várható az elkövetkezõ évtizedben itthon és a nagyvilágban? Milyen jövõt szeretne gyermekeinek? Szeretnénk élhetõ környezetet továbbra is, de hogyan? Jó lenne változtatni, de hogyan fogjunk hozzá? Féljünk-e a jövõtõl?

A fenti kérdésekre is választ kaphat 2004. december 2-án délután 14 és 17 óra között a Szent István Egyetem földszinti rektori tanácstermében, ahol a GATE Zöld Klub Egyesület a Lélegzet folyóirattal és a Levegõ Munkacsoport Országos Környezetvédõ Szövetséggel közösen nyilvános vitafórumot rendez.

Felkért előadók: Dr. Ángyán József igazgató (SZIE Környezet- és Tájgazdálkodási Intézet), Lukács András elnök (Levegő Munkacsoport), Nemes Csaba főosztályvezető (KvVM), Székely Anna igazgató (Környezetvédelmi Szolgáltatók Szövetsége), Farkas István elnök (Magyar Természetvédők Szövetsége) Havas Péter tudományos főmunkatárs (Országos Közoktatási Intézet)

A fórum levezető elnöke Mayer József, az Országos Közoktatási Intézet Iskolafejlesztési és Integrációs Központjának igazgatója.

A neves szakemberek rövid bevezető előadás után válaszolnak a hallgatóság kérdéseire. A vitaanyag olvasható lesz az Interneten is. A Nemzeti Fejlesztési Terv új fejezeteinek kidolgozásához szükségünk van a véleményére. Gondoljuk át együtt, milyen jövőt szeretnénk itthon, mindannyiunknak!

A rendezvény nyitott, díjmentesen látogatható.

Kérdéseit előzetesen is felteheti a [email protected] címen, valamint az előadás kezdetekor írásban is.