Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 16 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Küldj egy emailt, hogy kevesebb legyen a szemét!

  • 2008. április 01.
  • humusz
Az Unió módosítja a hulladékokra vonatkozó legfõbb uniós jogszabályt, a hulladékokról szóló keretirányelvet.
A jelenleg is zajló folyamatban a környezetvédelmi miniszererek Tanácsát kell meggyõzni arról, hogy az európai polgárok többsége nem a hulladékégetés, hanem a valódi hulladékcsökkentõ intézkedések mellett teszi le voksát.
Vegyen részt Ön is az email-kampányban!!

Jelenleg is zajlik a hulladékokra vonatkozó legfőbb uniós jogszabály, a 'hulladék keretirányelv' felülvizsgálata. Ez a szabáloyzás adja meg a keretet a tagállamok hulladékpolitikájának kialakításához.

Számos európai zöld szervezet dolgozik azon, hogy a hulladékmegelőzésre, az újrahasználatra, az újrahasznosításra és a komposztálásra kerüljön nagyobb hangsúly, a hulladékégetést pedig ne támogassa a szabályozás.

A jelenleg is zajló folyamatban a környezetvédelmi miniszererek Tanácsát kell meggyőzni arról, hogy az európai polgárok többsége nem a hulladékégetés, hanem a valódi hulladékcsökkentő intézkedések mellett teszi le voksát.

Kérjük, amennyiben egyetért ezekkel a célokkal, csatlakozzon az újrahasznosítást és a hulladékmegelőzést támogató kampányunkhoz! Küldjön elektronikus levelet hazája környezetvédelmi miniszterének innen

Köszönjük!