Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 6 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kövesd híreinket továbbra is!

  • 2018. május 25.
  • Csilla

Biztosan sokatok hallott már a GDPR-ról, és hogy szigorodnak az adatvédelmi szabályok. Mindenképpen olvasd el, ha szeretnél továbbra is a követőnk lenni!

Ha kapod a hírlevelünket, az több okból lehet:

- a honlapunkon feliratkoztál (http://humusz.hu/hirlevel/feliratkozas),
- egyik eseményünkön részt vettél, és a regisztrációs ívnél jelezted, hogy szeretnél feliratkozni,
- rendezvényen hírlevél ívre feliratkoztál,
- szóban jelezted, hogy vegyünk föl a hírlevélre.

Eddig sem fordult elő, hogy úgy vegyünk föl valakit levelező listára vagy hírlevélre, hogy nem adta beleegyezését. Ha mégis megtörtént, vagy valaki meggondolta magát, a hírlevélben mindig volt lehetőség leiratkozni, de e-mailben is lehet jelezni, hogy töröljük adataidat az adatbázisunkból.

Adatokat harmadik fél számára sosem adtunk ki! Ez alól egyedüli kivételek a pályázati projektek, ahol kötelességünk adatokkal (pl. jelenléti ív) bizonyítanunk a projekt megvalósulását. Ezt azonban minden egyes alkalommal jelezzük. Ha mégis úgy érezted bármikor is, hogy visszaélünk az adataiddal, azt bármikor jelezheted felénk személyesen, telefonon vagy e-mailben (elérhetőségeink).

 

Amennyiben továbbra is szeretnél hírleveleket kapni, megköszönjük, ha megerősíted szándékodat vagy frissíted adataidat az alábbi linken.

Ha nem szeretnél többet hírlevelet kapni, itt tudsz leiratkozni.

 

Ha nem erősíted meg, még nem kerülsz automatikusan törlésre az adatbázisból, de előfordulhat, hogy ezt meg kell tennünk. Ha így történne, és feltűnik, hogy egy ideje nem hallottál felőlünk, akkor is bármikor újra feliratkozhatsz.

 

Köszönjük az eddigi bizalmat, és bízunk benne, hogy a jövőben is követni fogtok bennünket!

 

Adatvédelmi nyilatkozatunkat és szabályzatunkat itt tudjátok elolvasni.

 

GDPR