Figyelmeztető üzenet

Ez a cikk kb. 9 éve íródott.
A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köszönjük nektek az elmúlt 20 évet!

  • 2015. február 12.
  • Bogi

Bizony, a Humusz Szövetség (avagy leánykori nevén Hulladék Munkaszövetség) a héten ünnepli 20. születésnapját (a nagyszabású kerti partival azért megvárjuk a nyarat  ), ami nem kis teljesítmény a folyton változó gazdasági környezetben. Köszönjük nektek, hogy velünk voltatok (és reméljük, lesztek is még!), hogy támogattatok és sok-sok önkéntes órát áldoztatok közös céljainkért: a tudatosabb életmódért, a kevesebb hulladékért, az élhetőbb környezetért, a fenntartható szabályozásért, melyekért annyi éve dolgozunk.

Mi, akik most itt vagyunk a Saru utcai irodában, büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan civil szervezetnél dolgozhatunk, amely 20 éve töretlenül küzd azért, hogy a fenntartható termelés és fogyasztás napi gyakorlattá váljon hazánkban. 

Köszönjük mindezt alapítóinknak, tagszervezeteinknek, korábbi vezetőségi tagjainknak, volt munkatársainknak, önkénteseinknek, tanácsadóinknak, partnereinknek, támogatóinknak, könyvelőinknek, rendszergazdáinknak és a honlapfejlesztőinknek! Nem utolsósorban pedig köszönjük a hatóságoknak, akik közvetve szintén sokat tettek értünk, mert nélkülük unalmas lett volna az életünk :)

20 év alatt tengernyi történet, emlék gyűlik össze, ami többféle módon befolyásolhatja az életet, az életeteket. Írjátok meg ezeket nekünk!
Írjátok meg a Humuszhoz kapcsolódó kedvenc sztoritokat, mit tett a Humusz értetek, ti mit tettetek a Humuszért, mi az, amiért kitartottatok mellettünk! Írhattok a cikk alá hozzászólásként, a Facebook oldalunkra postként, vagy egyszerűen küldjétek el e-mailben nekünk a [email protected]-ra!
Ha úgy gondoljátok, egy kép többet ér ezer szónál, úgy küldjétek el kedvenc humuszos fotótokat!
A beérkezett és montázzsá összegyúrt fotókkal - a beleegyezésetekkel - ország-világ előtt eldicsekednénk, legfőképpen a Facebook oldalunkon, a honlapon és a Humusz Házban kinyomtatott, üzenőfalkompatibilis formában.

Még egyszer, köszönjük nektek, hogy velünk voltatok (és reméljük, lesztek is még!), hogy támogattatok és sok-sok önkéntes órát áldoztatok a közös célokért: a tudatosabb életmódért, a kevesebb hulladékért, az élhetőbb környezetért, és a fenntartható szabályozásért, amelyekért annyi éve dolgozunk!

Boldog születésnapot, Humusz Szövetség! :)

humusz ház kívülről